Ανακοινώθηκαν Ανάκογλου και Αναστασόπουλος

Στα κιτρινόμαυρα θα ντυθεί ο Δημήτρης Ανάκογλου, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Για τον νεαρό αμυντικό είχε ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός, αλλά οι προσωπικές κινήσεις του Χρήστου Κωστή έκριναν τη μεταγραφή. Συμφωνία και με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο.

Ανακοινώθηκαν Ανάκογλου και Αναστασόπουλος

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και τυπικά ο Δημήτρης Ανάκογλου, όπως έγραψε νωρίτερα το Contra.gr. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο με την Ενωση, η οποία κέρδισε στο... νήμα τον Παναθηναϊκό που ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό έως τις 30/6/2016".

Την υπόθεση του πρώην παίκτη του Πανσερραϊκού χειρίστηκε ο Χρήστος Κωστής, ο οποίος "έψηνε" ο ίδιος τον Ανάκογλου εδώ και 20 μέρες. Την Τετάρτη ο νεαρός παίκτης ενημέρωσε τον Κωστή θα συζητήσει πρώτα με την οικογένειά του και θα αποφασίσει.

Την Πέμπτη πήγε στα γραφεία του Παναθηναϊκού και όσο ήταν εκεί, ο Κωστής του τηλεφώνησε και του είπε χαρακτηριστικά: "Ελα στην ΑΕΚ για μένα! Θα σε αγαπήσει ο κόσμος και θα ανεβάσεις την αξία σου!" Ο Ανάκογλου δεν ικανοποιήθηκε από αυτά που άκουσε στον Παναθηναϊκό, αποχώρησε από τα γραφεία και συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ενωσης, με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Ανακοίνωσε και Αναστασόπουλο

Στην ΑΕΚ υπέγραψε και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα. Ο 22χρονος χαφ ήταν στον Πανιώνιο την περίοδο 2008-2012 και τον είχε προλάβει ο Λίνεν, ο οποίος τον είδε και στα εφετινά παιχνίδια Κυπέλλου και έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Αναστασόπουλου έως τις 30/6/2013 με οψιόν ανανεωσης έως τις 30/6/2015".

News 24/7

24MEDIA NETWORK