Ανανέωσε με... απώλεια ο Μανόλο

Προπονητής της ΑΕΚ είναι και... τυπικά ο Μανόλο Χιμένεθ καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, έχοντας όμως μία... απώλεια. Διαβάστε ποιος συνεργάτης του αποχώρησε από την Ένωση.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
gimenez EUROKINISSI SPORTS

Επιθυμία και των δυο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Χιμένεθ εξάλλου, αν και τυπικά δεν είχε υπογράψει, λειτουργούσε ως προπονητής της ΑΕΚ αποφασίζοντας για την προετοιμασία και τις μεταγραφές.

Οι... τζίφρες έπεσαν την Τετάρτη και πλέον ο Ισπανός είναι με τη βούλα προπονητής της Ένωσης. Το κακό για τον Μανόλο είναι πως είχε μία... απώλεια, αφού από το τεχνικό τιμ αποχώρησε ο βοηθός του, Χεσούς Καλδερόν, λόγω οικογενειακών ζητημάτων που δεν του επιτρέπουν να μείνει μακριά από την Ισπανία.

Λίγο αργότερα βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση:

"Ο Μανόλο Χιμένεθ υπέγραψε σήμερα την τυπική συμφωνία της επέκτασης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18".

Μετά την επικύρωση της συνέχισης της συνεργασίας, ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε: "Συνεχίζω τη δουλειά μου σε μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου, όπως και η Σεβίλλη. Μία και μόνη είναι η ευχή μου: να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο χαρούμενο και υπερήφανο για τη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK