"Αναπνέει" ακόμη του Πατίτο στην Αυστραλία

Παρά το γεγονός ότι η μετακίνηση του Πατίτο Ροντρίγκες στην Αυστραλία έχει θεωρηθεί... νεκρή, κατόπιν δημοσιευμάτων, από την Ελλάδα προκύπτει πως υπάρχει ακόμη ανοιχτό παράθυρο για να φύγει ο Αργεντινός από την ΑΕΚ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
patito EUROKINISSI SPORTS

Ο Πατίτο Ροντρίγκες έμεινε εκτός αποστολής για το ταξίδι της ΑΕΚ στην Κροατία, εκεί όπου την Πέμπτη (14/9) η ελληνική ομάδα θα κοντραριστεί στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με την πρωταθλήτρια Ριέκα.

Η μεταγραφή του Αργεντινού στην Αυστραλία έχει θεωρηθεί "νεκρή" από το απόγευμα της Τρίτης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελλάδα υπάρχει ακόμη ανοιχτό παράθυρο να γίνει το deal.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της ΑΕΚ και του Πατίτο στη χώρα μας θεωρούν πως η Τετάρτη (13/9) θα είναι καθοριστική ημέρα που θα κρίνει το μέλλον του τεχνίτη winger εάν θα συνεχίσει να είναι... κιτρινόμαυρο ή όχι.

Υπενθυμίζουμε πως το απόγευμα της Τρίτης (12/9), δημοσίευμα στο εξωτερικό ανέφερε ότι ο Πατίτο δεν θα πάει στην Αυστραλία καθώς ο προπονητής των Newcastle Jets, Έρνι Μέρικ έκανε πίσω για τη μεταγραφή, γεγονός που αν συμβεί τελικά θα στοιχίσει στον Αργεντινό ένα μονοετές συμβόλαιο αξίας 750.000 δολαρίων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK