Ανδρεόπουλος: "ΑΕΚ η πιο σωστή επιλογή για μένα"

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος ο οποίος προτίμησε την ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στην Πολωνία για τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Ανδρεόπουλος: "ΑΕΚ η πιο σωστή επιλογή για μένα"
INTIME SPORTS

Η συνέντευξη του νεαρού άσου της ΑΕΚ:

Καταρχάς πες μας για την ψυχολογία σου μετά τον τραυματισμό στο φιλικό με τη Χάποελ.

"Οι ποδοσφαιριστές είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προχωράμε μετά από έναν τραυματισμό. Γενικά οι άνθρωποι πρέπει να προχωρούν στη ζωή τους. Δεν χάθηκε κάτι. Θα χάσω απλώς δέκα μέρες προπόνησης, αν και είναι πολύ σημαντικές αφού μέσα σ' αυτές θα παίξουμε και κάποια φιλικά παιχνίδια. Θα δουλέψω όμως όσο μπορώ και θα περιμένω την ευκαιρία μου".

Στις πρώτες μέρες παραμονής σου στην ΑΕΚ τι έχεις διακρίνει διαφορετικό απ' ότι στην Κέρκυρα;

"Ο συναγωνισμός είναι μεγάλος και μέσα απ' αυτόν γίνεσαι καλύτερος. Καλούς ποδοσφαιριστές είχαμε και στην Κέρκυρα, αλλά εδώ το επίπεδο είναι διαφορετικό. Είναι κλάσεις ανώτερο και πιστεύω ότι θα γίνω κι εγώ καλύτερος".

Αισθάνεσαι δικαιωμένος από την απόφασή σου να αποδεχθείς την πρόταση της ΑΕΚ απ' αυτή του Ολυμπιακού;

"Ναι δεν το συζητώ. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι αυτή είναι η σωστή επιλογή για μένα. Βλέπω τη δουλειά που γίνεται, βλέπω ότι όλοι θέλουν αυτή η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πιστεύω ότι το υγιές περιβάλλον θα με βοηθήσει κι εμένα να γίνω καλύτερος".

Τι είναι αυτό που σε έκανε να πιστεύεις ότι η σωστή επιλογή για σένα δεν θα είναι ο Ολυμπιακός, αλλά η ΑΕΚ;

"Ήθελα να αγωνιστώ στην ΑΕΚ από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση. Την απόφασή μου την πήρα από την πρώτη στιγμή και δε θα την άλλαζα για καμία ομάδα. Επίσης οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου έδειξαν ότι με θέλουν περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα κι έτσι έκανα την επιλογή μου".

Ο μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει στη μεσαία γραμμή σε αγχώνει ή σου δίνει επιπλέον κίνητρο;

"Δεν με αγχώνει. Ίσα – ίσα θα έλεγα ότι μου δίνει κίνητρο για να δουλέψω πιο σκληρά. Όταν έχεις καλούς παίκτες δίπλα σου γίνεσαι κι εσύ καλύτερος. Οπότε κι εγώ θα περιμένω μια ευκαιρία από τον προπονητή μου για να δείξω τι αξίζω".

Η θέση που σε έχουμε δει είναι αυτή του κλασικού “κόφτη”. Αυτή είναι η θέση που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο;

"Η θέση μου είναι αμυντικό χαφ. Έχω παίξει όμως και αρκετά παιχνίδια ως δεξί μπακ και πιστεύω ότι έχω ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Η θέση μου όμως είναι στο κέντρο. Εξάρι ή οκτάρι".

Είσαι παιδί της Νέας Φιλαδέλφειας. Πως βλέπεις την προοπτική να γίνει ξανά το γήπεδο της ΑΕΚ στη γειτονιά σου;

"Εγώ μένω δίπλα στο γήπεδο. Δεν το έχω σκεφτεί πως θα είναι, αλλά πιστεύω ότι θα είναι κάτι τρομερό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK