Ανεβαίνει ενόψει Τούμπας ο Ντίντακ

Ο Ντίντακ Βιλά ανεβάζει στροφές και στις προσεχείς ημέρες θα διαπιστωθεί αν είναι απολύτως έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός στο ματς της ΑΕΚ την Τετάρτη στην Τούμπα.

Ανεβαίνει ενόψει Τούμπας ο Ντίντακ
INTIME SPORTS

Ο Ντίντακ Βιλά αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του κεκλεισμένων των θυρών φιλικού της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης που έγινε στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τρίτη. Ο αριστερός μπακ της «Ένωσης» πήρε ένα… γεμάτο 90λεπτο από τον προπονητή του έστω και σε ανεπίσημο ματς προκειμένου να βοηθηθεί και να ανεβάσει στροφές σε ότι αφορά την ένταξή του στην ομάδα.

Ο Ισπανός φαίνεται να είναι σε ικανοποιητική κατάσταση ωστόσο έχει λίγο ακόμα δρόμο μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση πάντως έδειξε και αυτός το αναμενόμενο: Μπορεί να γίνει χρήσιμος τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Είχε πάρα πολλά ανεβάσματα τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Γροντής (που έπαιζε μπροστά του) συγκλίνοντας προς τα μέσα, κάτι που έδινε στην ΑΕΚ το πλεονέκτημα να επιτίθεται με περισσότερους παίκτες στον άξονα.

Ο Ντίντακ είναι μπακ που δε δυσκολεύεται να παίξει ψηλά ακόμα και σε κλειστούς χώρους ενώ μέτρησε και μία ασίστ στο μοναδικό γκολ της ΑΕΚ στην αναμέτρηση που σημείωσε ο Ρόναλντ Βάργκας. Όταν ο Ισπανός είναι απόλυτα έτοιμος τότε η «Ένωση» θα είναι πιο ισορροπημένη δεδομένης της παρουσίας του Ροντρίγκο Γκάλο στο δεξί άκρο της άμυνας, ο οποίος επίσης έχει μεγάλες δυνατότητες σε ανασταλτικό και επιθετικό κομμάτι.

Η πορεία του τις προσεχείς ημέρες θα δείξει το αν είναι έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού στο ματς της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK