Ανέβηκαν οι τόνοι στην ΕΕΑ, η ατάκα του Μελισσανίδη και η επίθεση σε Μαρινάκη

Ανέβηκαν αρκετές φορές οι τόνοι κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Δημήτρη Μελισσανίδη ενώπιον των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ανέβηκαν οι τόνοι στην ΕΕΑ, η ατάκα του Μελισσανίδη και η επίθεση σε Μαρινάκη

Ο κ. Μελισσανίδης επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας στα μέλη ότι πρέπει να ασχοληθούν με την περίπτωσή του, αφού όπως υπογράμμισε: "Μήπως ασκεί ακόμα διοίκηση στον Ολυμπιακό, ενώ του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι" ; Παράλληλα, φέρεται να παρουσίασε δημοσίευμα του Reuters για το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας την εξής ατάκα: "Εδώ τον ψάχνει η Ιντερπόλ, εσείς τι κάνετε" ;

Τα πνεύματα δεν ηρέμησαν ούτε στη συνέχεια, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε φραστική επίθεση στο μέλος της ΕΕΑ, Γιώργο Βάμβουκα. "Ξέρω ότι έχεις ανοιχτή γραμμή με τον Πειραιά", τόνισε χαρακτηριστικά με τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών να αντιδρά και να απειλεί πως θα προσφύγει στα δικαστήρια.

Ο κ. Μελισσανίδης ανταπάντησε, χωρίς να κατεβάσει τους τόνους: "Στα αρχ...α μου! Να πας όπου θες!"

Παράλληλα, φέρεται να απείλησε με αγωγές τα μέλη της ΕΕΑ, ενώ επιτέθηκε και στον Χρήστο Πανόπουλο για την ανακοίνωση της Δευτέρας, υποστηρίζοντας ότι τον στοχοποίησε.

Διαβάστε ακόμα:

Έχασε την υπόθεση ο Μελισσανίδης στην ΕΕΑ

Γρηγορίου: "Η απόφαση θα καταπέσει"

Μελισσανίδης: "Κανείς δεν θα μου απαγορεύσει να αγαπάω την ΑΕΚ"

Γιαννίκος: "Το θέμα είναι η λειτουργία του ΟΠΑΠ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK