Ανοίγει τα χαρτιά του για τη νέα ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Η επίσημη έναρξη της νέας διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη (9/7), με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ανοίγει τα χαρτιά του ενόψει της νέας σεζόν.

Ανοίγει τα χαρτιά του για τη νέα ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Αυτή, ουσιαστικά, θα είναι η πρώτη επαφή του "τίγρη" με τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, οι οποίοι θα ενημερωθούν μεταξύ άλλων για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας θα δώσουν το "παρών" αρκετά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, ενώ δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της διοίκησης του τμήματος ποδοσφαίρου της, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 12:00 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, Μικρολίμανο Πειραιά.

Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2013-2014".

Λύθηκε η συνεργασία με τους τεχνικούς των ακαδημιών

Η ΑΕΚ έλυσε τη συνεργασία της με τους προπονητές των ακαδημιών και βρίσκεται στην αναζήτηση νέων προσώπων. Συγκεκριμένα αποχώρησαν οι Ντανιέλ Μπατίστα (προπονητής U20), Μιχάλης Βλάχος (είχε προσληφθεί από τον Θωμά Μαύρο) και Γιώργος Παπακωστούλης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK