Απίστευτες ατάκες από Πογέτ: "Όταν λες όχι σε κάποιους πλούσιους, δεν το αντέχουν!"

Ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν ενοχλημένος από το πρόωρο διαζύγιο με την ΑΕΚ και με τον τρόπο που αυτό ήρθε και φάνηκε στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν εμφανώς ενοχλημένος με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ και το πρόωρο τέλος της συνεργασίας. Αφού πρώτα μίλησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και ενημερώθηκε για το "διαζύγιο", στη συνέχεια μίλησε ξανά στους ποδοσφαιριστές (τους είχε μιλήσει και το απόγευμα της Τρίτης), τους οποίους αποχαιρέτησε. Στα λόγια του δεν έκρυψε την πικρία του για τη στάση της διοίκησης με αιχμές προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Χαρακτηριστικά είπε: "Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία. Σε κάποιους πλούσιους και δυνατούς όταν λες όχι δεν το αντέχουν! Γι' αυτό αυτή τη στιγμή φεύγω από την ομάδα και από αυτό μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει στην ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τέλος ο Πογέτ
Αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς
Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα