Από πότε έχει να παίξει ο Κονέ;

Ο Κονέ συγκεντρώνει πιθανότητες να παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι αυτή θα είναι η αρχή ενός μεγάλου στοιχήματος για την ΑΕΚ, που ποντάρει στο να της βγει... δεύτερος Λάζαρος. Δεν θα πιστεύετε όμως, απο πότε έχει να να γράψει αγωνιστικά λετπά στο κοντέρ του

Από πότε έχει να παίξει ο Κονέ;
EUROKINISSI

Ο Πέτρος Μάνταλος παροπλίστηκε λόγω χιαστού και η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα να βρει λύσεις για να καλύψει το κενό του αρχηγού της που για πολλούς θεωρείται δυσβάσταχτο.

Μέχρι το Γενάρη που ανοίγουν οι μεταγραφές το ζήτημα πρέπει να λυθεί εκ των έσω και ο Παναγιώτης Κονέ θεωρείται για πολλούς ως ο άνθρωπος που θα λύσει το "γόρδιο δεσμό" στο χώρο του κέντρου, βοηθώντας στη δημιουργία και στον ανασταλτικό τομέα.

Κατά πόσο όμως θα μπορέσει ο Κονέ να αντεπεξέλθει στις πρωταθληματικές απαιτήσεις της φετινής ΑΕΚ, αφού το διάστημα που έχει να αγωνιστεί είναι τεράστιο και θα χρειαστεί χρόνο για να... ρολάρει και να φτάσει στα επίπεδα του παίκτη που θαυμάσαμε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία; Εύλογο το ερώτημα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ... ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Φέτος με την ΑΕΚ, ο 30χρονος μέσος δεν έχει παίξει καθόλου, ενώ για να βρει κανείς το τελευταίο επίσημο ματς που έχει αγωνιστεί πρέπει να πάει ομολογουμένως αρκετά πίσω στο χρόνο...

Πόσο πίσω; Στο Μάρτιο του 2017 και συγκεκριμένα στις 4 του συγκεκριμένου μήνα όταν ο Κονέ έπαιξε με τη φανέλα της Γρανάδα κόντρα στην Λεγανές για 31 λεπτά.

Από εκεί και πέρα ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης βρέθηκε ξανά στην 18αδα του ισπανικού κλαμπ σ' ένα εντός με τη Μάλαγα, δεν αγωνίστηκε και στο τέλος της σεζόν επέστρεψε στην Ουντινέζε και ήρθε δανεικός στην ΑΕΚ και στις 10/9 μπήκε στην αποστολή του ματς με την ΑΕΛ.

Από εκεί και έπειτα ο Παναγιώτης Κονέ επηρεάστηκε από τραυματισμούς, όπως συνέβη και κατά την παρουσία του στην Γρανάδα, γεγονός που δεν του επέτρεψε καθόλου να ακολουθήσει το ρυθμό του Χιμένεθ στις προπονήσεις.

ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΑΖΑΡΟ

Από την ιταλική ομάδα μέχρι την επιστροφή του στην Ένωση, μεσολάβησε ένα διάστημα στο οποίο ο Κονέ βρισκόταν παροπλισμένος στην Ουντινέζε, χωρίς να κάνει προετοιμασία ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στην ΑΕΚ ήρθε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, μην κάνοντας πάλι προετοιμασία και η ιστορία του θυμίζει λίγο πολύ αυτή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που επίσης ήρθε στον "δικέφαλο" στην εκπνοή του δικαιώματος για μεταγραφές, την περασμένη σεζόν, από την Ιταλία.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, του οποίου θα προηγηθεί η διακοπή για τα μπαράζ του Μουντιάλ, φημολογείται πως ο Κονέ όχι μόνο θα επιστρέψει στην αποστολή, αλλά θα παίξει κιόλας, αφού από τις προπονήσεις που τον βλέπει ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εκτιμήσει το ταλέντο του και θα του δώσει ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τον δούμε να κάθεται πάγκο και στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK