Αποχώρησε τραυματίας ο Μπαρόχα

Ο Αλάιν Μπαρόχα αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως θα ταξιδέψει κανονικά στη Βενεζουέλα προκειμένου να εξεταστεί κι από τους ιατρούς της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Αποχώρησε τραυματίας ο Μπαρόχα
INTIME SPORTS

Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης ο Αλάιν Μπαρόχα. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, ο 26χρονος άσος έχει υποστεί κάκωκη στον δεξιό δικέφαλο.

Παρόλα αυτά, θα ταξιδέψει κανονικά στη Βενεζουέλα προκειμένου να εξεταστεί κι από τους ιατρούς της εθνικής ομάδας της χώρας του για διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί ή όχι να ενισχύσει την Εθνική Βενεζουέλας στα ματς με Βολιβία και Εκουαδόρ για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με κάκωση στο δεξιό δικέφαλο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Αλάιν Μπαρόχα. Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ, βάσει και των διεθνών κανονισμών, θα ταξιδεύσει κανονικά αύριο το πρωί για την πατρίδα του προκειμένου να εξεταστεί και από τον γιατρό της εθνικής ομάδας της χώρας του προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί ή όχι να ενισχύσει την Εθνική Βενεζουέλας στα ματς με Βολιβία και Εκουαδόρ για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK