Αραούχο: "Με πήρε ο πρόεδρος της ΑΕΚ για να γυρίσω!"

Ο Σέρχιο Αραούχο παραχώρησε συνέντευξη στο "Canarias7" αποκαλύπτοντας πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και πως επίσης έχει έτοιμες επτά βαλίτσες για το ενδεχόμενο της επιστροφής στους "κιτρινόμαυρους".

MEDIA DAY ΤΗΣ ΑΕΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
araujo EUROKINISSI SPORTS

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο "Canarias7" ο Σέρχιο Αραούχο, τονίζοντας πως η ΑΕΚ είναι πάντα στην καρδιά του ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρόεδρο της Ένωσης που τον κάλεσε να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα!

Ο Σερχιο Αραούχο άνοιξε την καρδιά του στο ισπανικό Μέσο, τονίζοντας πόσο τον άλλαξε η Ελλάδα και πώς κατάφερε να βρει τον εαυτό του με το... καλημέρα, παίζοντας καλά και πετυχαίνοντας με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον Αργεντινό ίσχυε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στη Λας Πάλμας και να μείνει στην Ένωση, εξαιτίας της εισόδου της ομάδας στο Champions League, γεγονός πολύ σημαντικό για εκείνον καθώς αποτέλεσε κίνητρο.

Σημείωσε πάντως ότι αυτή η διάθεση που είχε για να φύγει του πέρασε αφού οι συμπαίκτες του στη Λας Πάλμας και η ομάδα τον έκαναν να συγκεντρωθεί απόλυτα και παραμένει συγκεντρωμένος με στόχο να πετύχει σημαντικά γκολ με την Λας Πάλμας, όπως τότε που σκόραρε για να ανέβει το κλαμπ του νησιού κατηγορία. Κίνητρο λέει ο "Τσίνο" είναι να βγει η "Ουνιόν" στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Αραούχο αν θα μείνει τελικά στην Λας Πάλμας, αυτός είπε: " Θα σας πω ένα μυστικό. Έχω επτά βαλίτσες έτοιμες σε περίπτωση που μου πουν ότι δεν συνεχίζω ή αν τελικά θα επιστρέψω στην ΑΕΚ! Το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Σε ξαφνιάζει από τη μια στιγμή στην άλλη..."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος των φίλων της ΑΕΚ σημείωσε μέσω της συνέντευξης του ότι για χάρη της Λας Πάλμας μπορεί να παίξει και δεξί εξτρέμ αν χρειαστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK