Αραούχο: ο φορ που... σκοράρει στα μπαρ και δεν αντιστέκεται στις μπύρες

Ουδείς αμφιβάλλει πως ο Σέρχιο Αραούχο, ο επιθετικός που ήθελε ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Τι συμβαίνει όμως με την εξωγηπεδική ζωή του και γιατί η Λας Πάλμας τον παραχωρεί; Διαβάστε όσα πραγματικά θέλετε να μάθετε για το μεταγραφικό στόχο της Ένωσης.

Αραούχο: ο φορ που... σκοράρει στα μπαρ και δεν αντιστέκεται στις μπύρες

Έχοντας πετύχει 32 γκολ με τη Λας Πάλμας στα 2,5 χρόνια που αγωνίζεται στην Ισπανία (πρώτη και δεύτερη κατηγορία), ο Σέρχιο Αραούχο δεν είναι ένας επιθετικός που περνάει απαρατήρητος. Εφέτος μάλιστα έχει παίξει σε 11 ματς της Primera Division (το τελευταίο στις 18/11) και άλλο 1 του Copa del Rey, την 1η Δεκεμβρίου, σκοράροντας μάλιστα στο 2-2 (ισοφάρισε στο 85') με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης!

Τότε γιατί η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά ψάχνει τρόπο ν' απαλλαγεί από τον 25χρονο Αργεντινό; Τι κρύβεται πίσω από την προσπάθειά της να ξεφορτωθεί έναν ποδοσφαιριστή που και ποιοτικά στοιχεία, ιδίως τεχνικά χαρακτηριστικά, διαθέτει και μεταπωλητική αξία έχει;

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ

Η απάντηση βρίσκεται στις δύο φορές που ο Αραούχο βρέθηκε θετικός σε χρήση αλκοόλ μετά από έλεγχο της Αστυνομίας! Η πρώτη τον περασμένο Σεπτέμβριο, δύο ημέρες μετά το γκολ κόντρα στους "μερένγκες", και η έτερη πριν από λίγες ημέρες (18 Ιανουαρίου)!

Φαίνεται πως ο Αργεντινός είναι... επιρρεπής όταν βγαίνει εκτός σπιτιού και όχι μόνο ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια κατανάλωσης ποτών, αλλά κρίνει και εαυτόν ικανό να επιστρέψει σπίτι οδηγώντας το αυτοκίνητό του! Διπλό "έγκλημα"...

ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

Όταν στις 26/9 έγινε γνωστό πως ο άλλοτε φορ της Μπόκα Τζούνιορς συνελήφθη διότι είχε πιει αρκετά παραπάνω και αρχικά αρνήθηκε να περάσει το τεστ της τροχαίας προκλήθηκε ντόρος. Οδηγήθηκε μάλιστα σε δίκη και καταδικάστηκε σε εννέα μήνες φυλάκισης με αναστολή, ποινή που συνδυάστηκε με αφαίρεση της άδειας οδήγησης. Την οποία πάντως εξασφάλισε πίσω μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στο Εφετείο.

ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΩ

Γι' αυτό και συνέχισε να οδηγεί ελεύθερα. Μέχρι προσφάτως. Διότι το πρωί της 18ης Ιανουαρίου η ιστορία επαναλήφθηκε σαν φάρσα. Όπως δημοσίευσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Αραούχο οδηγούσε μεγάλη ταχύτητα σε κεντρική λεωφόρο πηγαίνοντας για προπόνηση και για κακή τύχη του πέρασε από μπλόκο της τοπικής αστυνομίας. Το περιπολικό τον ακολούθησε και του ζήτησε να σταματήσει, ο ίδιος υπάκουσε γιατί ήξερε τι μπορεί να συμβεί σε διαφορετική περίπτωση, αλλά για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες βρέθηκε υπό επήρεια αλκοόλ!

Ο ίδιος υποστήριξε στην... twitterική απολογία του πως όντως το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με φίλους και ήπιε μερικές μπύρες, αλλά επειδή κοιμήθηκε αμέσως ο οργανισμός του δεν πρόλαβε να επεξεργαστεί το λιγοστό αλκοόλ που είχε καταναλώσει, να το απορροφήσει ή να το αποβάλλει όλο. Εξ ου και ήταν στο όριο. Επιτέθηκε μάλιστα στους δημοσιογράφους και απαίτησε να μην γράφουν ανακρίβειες, αλλά να τον καλούν τηλέφωνο, αν θέλουν να διασταυρώσουν οτιδήποτε τον αφορά.

ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ;

Παρόλα αυτά η Λας Πάλμας δεν τον στήριξε, έχοντας απηυδήσει με την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του. Δημόσια ο προπονητής της ομάδας, Κίκε Σετιέν, μίλησε για ένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια, διότι δεν μπορεί να ελέγξει το πάθος του. Μοιραία τέθηκε στο περιθώριο και αναζητείται η ομάδα που θα τον κρατήσει... νηφάλιο. Γιατί ακόμη και στα 20 του, όταν η Μπαρτσελόνα τον ενέταξε στη β' ομάδα ως τεράστιο ταλέντο από τη χώρα του ταγκό, είχε προκαλέσει τα ίδια προβλήματα λέγοντας πως όλο αυτό είχε να κάνει με το τότε νεαρό της ηλικίας του. Στη Λας Πάλμας τον πίστεψαν και του έδωσαν την ευκαιρία.

Τώρα, στα 25 του, ποια ομάδα θα τον... ξεμεθύσει; Θα είναι η ΑΕΚ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Στέλνουν" παίκτη από την Primera Division στην ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK