Άρθο: "Δεν έχω να αποδείξω το παραμικρό"

Ο αμυντικός της ΑΕΚ, Θέσαρ Άρθο, μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, σχολίασε την αλλαγή προπονητή, αναφέρθηκε στις διαφορές του Τραϊανού Δέλλα με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Θέσαρ Άρθο μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και αναφέρθηκε στην πιθανότητα να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Παράλληλα, σχολίασε την αλλαγή προπονητή, τις διαφορές του Τραϊανού Δέλλα με τον Γκουστάβο Πογέτ, ενώ στάθηκε στη σπουδαιότητα του παιχνιδιού με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Η αλήθεια είναι ότι περιμένω πολύ καιρό να αρπάξω μια ευκαιρία. Αυτό που κάνω εγώ είναι να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, να έχω κίνητρο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ώστε όταν έρθει η στιγμή που περιμένω να είμαι έτοιμος.

Το ότι δεν έχω παίξει είναι καθαρά θέμα προπονητή. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι αυτό που σας είπα πριν. Δηλαδή να δουλεύω πολύ στις προπονήσεις. Αν ο προπονητής αποφασίζει να παίξω είμαι διαθέσιμος, αν επιλέγει να είμαι εκτός, το δέχομαι".

Ο Θέσαρ Άρθο περιμένει πλέον σαφώς πιο ήρεμος την ευκαιρία από τον προπονητή του: "Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Εδώ και δέκα χρόνια παίζω σε ομάδες πρώτης κατηγορίας, άρα δεν έχω να αποδείξω το παραμικρό. Το μόνο που έχω να κάνω είναι αν μου δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα μου, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη".

Σε ότι αφορά στην αλλαγή προπονητή, ο Ισπανός υποστήριξε: "Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή προπονητή δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής για να τα δώσουν όλα. Με την έλευση του νέου προπονητή βλέπουμε διαφορά στις προπονήσεις, αισθανόμαστε όλοι οι παίκτες πολύ καλύτερα και έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει".

Για τις δυσκολίες του αγώνα στην Κομοτηνή, ο Άρθο είπε: "Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα κάνουμε μεγάλο λάθος αν πιστεύουμε ότι θα νικήσουμε επειδή ο Πανθρακικός είναι χαμηλά στη βαθμολογία. Είναι δύσκολη ομάδα, ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα για να φύγουμε με τη νίκη".