Δέλλας: "Έτοιμοι για τη νέα πρόκληση"

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League, τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ενώ τόνισε πως στόχος των "κιτρινόμαυρων" είναι να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Δέλλας: "Έτοιμοι για τη νέα πρόκληση"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ, ύστερα από δύο χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες, επέστρεψε στη Super League, έχοντας ως μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής της "Ένωσης", Τραϊανός Δέλλας μίλησε στην κάμερα της NOVA για την πρεμιέρα κόντρα στον Πλατανιά, τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, ενώ ανέφερε πως στόχος των "κιτρινόμαυρων" είναι να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την πρεμιέρα της ΑΕΚ: "Μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια η ομάδα επιστρέφει στη Super League. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μας. Μια πρόκληση για την οποία η ΑΕΚ ήταν συνηθισμένη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια βγήκε από αυτή την κανονικότητα.

Κάθε πρεμιέρα όμως είναι και δύσκολη. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, έτοιμοι ψυχολογικά περισσότερο, αφού σωματικά είμαστε σε καλό επίπεδο. Επειδή όμως οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις εμείς θα πρέπει να μειώσουμε τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρωταρχικός στόχος για μας είναι η νίκη. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν με τον καιρό".

Για το κατά πόσο οι παίκτες του έχουν μπει στο πνεύμα των όσων θέλει ο ίδιος να βγάλει η ομάδα και δούλεψε στην προετοιμασία: "Σε αρκετά μεγάλο βαθμό είμαι ικανοποιημένος από το πόσο έχουν αφομοιώσει οι παίκτες τα συστήματα που δουλέψαμε στην προετοιμασία. Η χημεία και η διάρκεια όμως θα φανούν μέσα από τα παιχνίδια. Οι προπονήσεις γίνονται για να μπορέσουμε να δείξουμε κάποια πράγματα, αλλά αυτά που παίρνεις από ένα παιχνίδι είναι αυτά που σου δίνουν το δέσιμο και τη χημεία που απαιτείται μέσα στην ομάδα".

Για τον πρώτο αντίπαλο της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: "Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα με τον ίδιο προπονητή και αρκετούς έμπειρους παίκτες για την κατηγορία. Δε με φοβίζει κάτι. Τα πάντα εξαρτώνται από την ΑΕΚ. Από το πως θα παρουσιαστούμε εμείς και ευελπιστώ ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK