Δέλλας: "Φταίω για την ήττα, θα διδαχθούμε πολλά από το ματς"

Την ευθύνη για την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ πήρε ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ τόνισε πως το ματς της Τούμπας θα αποτελέσει μάθημα για τους "κιτρινόμαυρους".

Δέλλας: "Φταίω για την ήττα, θα διδαχθούμε πολλά από το ματς"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Έγινε ένα καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο. Ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το πρώτο στον ΠΑΟΚ, στην επανάληψη εμείς κάναμε το γκολ. Όμως από δυο λάθη ήρθαν και δύο γκολ. Στο τέλος σταθήκαμε άτυχοι, σε κάποιες φάσεις. Ο πρώτος που φταίει σε μία ήττα είναι ο προπονητής. Είναι ένα μάθημα για μας απόψε, όμως σε κάθε γήπεδο θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο αφού αλλάξαμε τη διάταξή μας πατούσαμε καλύτερα. Κοιτάμε το επόμενο ματς".

-Για το 4-3-3 και τι πρέπει να αλλάξει;

"Δεν θα άλλαζα κάτι. Δεν ήταν 4-3-3. Κάτι διαφορετικό στον συγχρονισμό. Δεν πατούσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να μας κάνει ευκαιριες που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, αν δεν κάναμε τόσα λάθη κυρίως στο κέντρο. Ο Μακ κυρίως έβγαινε στην κόντρα και δημιουργούσε πρόβλημα. Έχουμε να διδαχθούμε πολλά απ' αυτό το ματς".

-Είναι θετικό το συμπέρασμα από το ματς;

"Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Όλα τα ματς θέλουν προσοχή. Η φάση του πέναλτι μας στοίχισε. Οι παίκτες μου και εγώ βέβαια θα πρέπει να μαθαίνουμε, αν θέλουμε να κάνουμε την ΑΕΚ μεγάλη".

-Αν μπορεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να κάνουν πρωταθλητισμό;

"Είναι όντως νωρίς. Κρατάω ότι και οι δυο ομάδες θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Οι ομάδες θα πρέπει να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι κλεφτοπόλεμο. Σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι".

-Τι δεν λειτούργησε καλά;

"Ότι αλλάξαμε τη διάταξη, επειδή ο ΠΑΟΚ παίζει διαφορετικά. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν γυρίσαμε στο σχηματισμό που γνωρίζει καλύτερα η ομάδα δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Στα ματς όμως κρίνονται στις λεπτομέρειες. Και οι δυο ομάδες έκαναν φάσεις".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-1

Το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ

Η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Μακ

Τα γκολ του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK