Δέλλας: "Μία ομάδα ήθελε να παίξει μπάλα"

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ξάνθη φάνηκε μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας.

Δέλλας: "Μία ομάδα ήθελε να παίξει μπάλα"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά το σχόλιό του στην κάμερα της Nova

"Συγχαρητήρια στα παιδιά, που έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να κερδίζαμε το παιχνίδι. Είμαι στεναχωρημένος επειδή αφήσαμε δύο βαθμούς εδώ. Πιστεύω ότι φάνηκε πως μία ομάδα ήθελε να παίξει μπάλα, ενώ την Ξάνθη την βάλαμε εμείς σε παθητικό ρόλο. Υπάρχει και συνέχεια".

Λίγο αργότερα, ο Τραϊανός Δέλλας είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικούς στόχους στο γήπεδο, εμείς ήρθαμε για να πάρουμε την νίκη και ο αντίπαλος την ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο το οποίο και πρέπει να κρατήσουμε. Μας μένει μια στεναχώρια από το αποτέλεσμα. Αλλά είναι ακόμα νωρίς, θα δουλέψουμε και θα βελτιώσουμε όλες μας τις αδυναμίες. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία στο πλευρό της ομάδας".

Ερωτηθείς αν η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στην επίθεση απάντησε: "Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα στην επιθετική μας λειτουργία. Είχαμε ένα θέμα στην τελική πάσα, πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK