Δέλλας: "Οι ομάδες δεν χτίζονται μ' ένα αποτέλεσμα"

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε με το 1-1 απέναντι τη Σεβίλη για τη βελτίωση της ΑΕΚ και την προσήλωση των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό πλάνο.

Δεν έμεινε στο αποτέλεσμα με τη Σεβίλλη ο Τραϊανός Δέλλας. Αναφέρθηκε κυρίως σε ό,τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο, στην αυτοσυγκέντρωση και στην ουσία που είχαν στο παιχνίδι τους.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ: "Θέλω να ευχαριστήσω την Σεβίλλη για την τιμή που μας έκανε για ένα μεγάλο φιλικό, μπροστά στον κόσμο μας. Και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί προσπάθησαν να αποδώσουν το ποδόσφαιρο που θέλουμε απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έγινε ένα καλό ματς, το αποτέλεσμα μπορεί να μας αδικεί, αλλά είναι το τελευταίο που κοιτάζω. Αυτό που κρατάω είναι την εικόνα μας, τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το ματς οι παίκτες μου, τήρησαν κατά γράμμα το ίδιο σκεπτικό στο παιχνίδι μας.

Τελείωσε αυτό, έχουμε πολλή δουλειά και πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο μεγάλο φιλικό, αλλά και φυσικά για την πρώτη αγωνιστική. Γι' αυτό δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που πρέπει. Επιλέξαμε να κάνουμε δυο μεγάλα φιλικά για να μετρήσουμε δυνάμεις. Να δούμε ατέλειες.

Στόχος είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι, αλλά και φυσικά να έχουμε διάρκεια. Χρειάζεται υπομονή. Οι ομάδες δεν κτίζονται μ ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλουμε να κτίσουμε κάτι μεγάλο, που να έχει μεγάλη διάρκεια. Έχω πει στα παιδιά πως θα πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή ποιοι είμαστε. Η φανέλα είναι βαριά και δεν κερδίζει μόνη της. Πρέπει σε κάθε ματς οι παίκτες να παλεύουν όσο πάλεψαν σήμερα.

Θα πρέπει κάθε Κυριακή, σε κάθε ματς, να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος της πορείας θα κάνουμε το ταμείο μας. Θέλοντας ή μη, έχουν διαταράξει την κανονικότητα τα περασμένα δυο χρόνια. Ξέρουμε σε ποια ομάδα είμαστε, ξέρουμε πως η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί. Θέλει πολλή δουλειά απ’ όλους μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την ΑΕΚ ακόμα μεγαλύτερη απ’ ότι ήταν".

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - Σεβίλλη 1-1