Δέλλας: "Πάμε παντού για να κερδίζουμε"

Τη φιλοσοφία της ΑΕΚ εξήγησε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια, υπογραμμίζοντας ότι "πηγαίνουμε σ’ όλα τα ματς για να κερδίσουμε, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος".

Δέλλας: "Πάμε παντού για να κερδίζουμε"
Δέλλας

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ : "Έγινε ένα καλό, ανοικτό παιχνίδι. Εμείς θεωρώ πως αν δεν κερδίζαμε, θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Χωρίς να απειληθούμε καθόλου, δεχθήκαμε ένα γκολ και η συνέχεια ήταν δύσκολη. Να δώσω συγχαρητήρια για τον τρόπο που οι παίκτες δούλεψαν το ματς. Κατάφεραν με ηρεμία να φέρουν την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας. Ισοφαρίσαμε και στο τέλος πήραμε αυτό που δικαιούμασταν από την αρχή. Η ομάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο και ένα διαφορετικό χαρακτήρα, πέρα από τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμασταν. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο που ήρθε και έδωσε δύναμη στα παιδιά να γυρίσουν το παιχνίδι. Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μου. Εμείς βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας γιατί δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος. Τα παιδιά δούλεψαν πολύ το παιχνίδι. Εμείς πηγαίνουμε σ’ όλα τα ματς για να κερδίσουμε, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Όταν είσαι σε μια τέτοια ομάδα, η πίεση πάντα υπάρχει. Την πίεση την κάνουμε εμείς στους εαυτούς μας. Όλοι δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που την ονειρευόμαστε. Την πίεση προσπαθώ να την αφήνω έξω από τα αποδυτήρια. Πάντα θα είμαι ασπίδα για τους παίκτες και το μόνο που ζητάω από αυτούς είναι να δίνουν το 100%. Και όταν το κάνουν, θα φεύγουν πάντα με ψηλά το κεφάλι. Αλλά και έτσι να μην συμβαίνει, ποδόσφαιρο είναι, πρέπει να προχωράμε μπροστά. Δεν γίναμε οι καλύτεροι επειδή κερδίσαμε ένα ματς ούτε οι χειρότεροι αν χάναμε. Κανείς δεν θα μας χαριστεί, τουλάχιστον σε εμάς. Με ηρεμία, σύνεση και πολλή δουλειά, να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τις νίκες σ’ όλα τα ματς".

Διαβάστε ακόμη:

Βέροια - ΑΕΚ 1-2

Διπλό μετά από 2,5 χρόνια για την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK