Δέλλας: "Στο Καραϊσκάκη για τη νίκη"

Ο Τραϊνός Δέλλας τόνισε πολύ καθαρά ότι η ΑΕΚ θα πάει για τους τρεις βαθμούς το Σάββατο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δέλλας: "Στο Καραϊσκάκη για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ολα όσα είπε στη Νοva

Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει, όπως έχουμε αλλάξει κι εμείς. θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Και ο νέος προπονητής, αλλά και οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό δείχνουν καλά στοιχεία μέχρι τώρα, από εκεί και πέρα όμως εμείς δεν θα αλλάξουμε το σκεπτικό μας. Θα πάμε μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη".

"Στο ποδόσφαιρο όταν πας για να μη χάσεις, τις πιο πολλές φορές χάνεις. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε. Αυτό θα πω και στα παιδιά, αυτό θέλω να δω από την ομάδα μου, απέναντι σε μια καλή ομάδα στην έδρα της, με πολύ κόσμο. Θέλω να δω από τους παίκτες μου να δείξουν προσωπικότητα και χαρακτήρα που "χτίζει" αυτή η ομάδα.

Μέλημά μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή. Σίγουρα βοηθάνε οι νίκες που κάναμε στα δύο τελευταία ματς, αλλά υπήρξε και η διακοπή που μας έβγαλε εκτός προγράμματος. Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεν έχει σημασία αν έχεις χάσει, ή αν έχεις κερδίσει πριν. Σημασία έχει τι μπορείς να δείξεις τη δεδομένη χρονική στιγμή σ’ αυτό το παιχνίδι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK