Δέλλας: "Χρειαζόμαστε πράγματα"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στη φιλική ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ παρουσιάστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τόνισε πως περιμένει ακόμη μεταγραφικές προσθήκες.

Δέλλας: "Χρειαζόμαστε πράγματα"
Δέλλας INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ στην κάμερα του OTE TV: "Ήταν το πρώτο φιλικό για εμάς και πιστεύω πως ήμασταν αρκετά καλοί και στα δύο ημίχρονα, απέναντι σε μία ομάδα που έχει αρκετά φιλικά στα πόδια της. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά κι είδα ωραία πράγματα στο γήπεδο, έχουμε δουλειά και μέρα με τη μέρα θα είμαστε όλο και πιο καλοί".

Αναφερόμενος στα δύο συστήματα (4-3-3 και 4-2-3-1) που προορίζει για την ομάδα είπε: "Και στο δεύτερο μέρος παίξαμε σε κάποια στιγμή με 4-2-3-1. Είναι δύσκολο για τους παίκτες να αφομοιώσουν ένα καινούριο σύστημα. Αυτό που παίξαμε και πέρυσι το έχουμε εμπεδώσει αρκετά αλλά θα πρέπει και οι καινούριοι παίκτες να εμπεδώσουν τα στοιχεία αυτά και συνεχώς θα πρέπει να προσθέτουμε καινούρια".

Σχετικά με το σχεδιασμό της ΑΕΚ τόνισε: "Θα γίνουν μερικές κινήσεις ακόμα αλλά δεν είναι δική μου δουλειά".

Αργότερα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους: "Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που χρειαζόμαστε ακόμη. Θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες. Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι που ασχολούνται. Εγώ θέλω να δουλεύουμε σωστά στην προπόνηση, να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι», ανέφερε σχετικά για τις μεταγραφές.

Σε μεγάλο βαθμό είμαι ικανοποιημένος. Ήταν το πρώτο φιλικό. Είναι λογικό τα πόδια να είναι βαριά. Τα παιδιά όμως έδειξαν διάθεση. Και οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν. Κάποια πράγματα που δουλεύουμε στο γήπεδο από την αρχή, βγήκαν στο γήπεδο. Αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε πιο γρήγορα. Να έχουμε πρέσινγκ, καλή κυκλοφορία, αυτό είναι το παιχνίδι που μου αρέσει και αυτό θα προσπαθήσω να δουλέψουμε".

Για τη μέτρια εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος πρόσθεσε: "Δεν θα συμφωνήσω γιατί τα παιδιά προσπάθησαν. Μην ξεχνάτε υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και ακόμη γνωρίζονται στο γήπεδο για να γίνει ομοιογενές σύνολο"

Tέλος, για τους νέους παίκτες της ΑΕΚ και την προσαρμογή τους απάντησε: "Η προσαρμογή αγωνιστικά θέλει τον χρόνο της. Όμως από την προσαρμογή σε σχέση με την συμπεριφορά της υπόλοιπης ομάδας είμαι ικανοποιημένος. Ολα τα παιδιά αγκάλιασαν τους νέους παίκτες και είμαι ικανοποιημένος γιατί αυτό το κλίμα θέλω στα αποδυτήρια".

Διαβάστε ακόμη:

Χάποελ Τελ Αβίβ - ΑΕΚ 1-1 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK