Δεν επιβεβαιώνεται η... αισιοδοξία των Γάλλων για Μπαλντέ

Δεν επιβεβαιώνεται η... πληροφόρηση του γαλλικού Τύπου σχετικά με την προχωρημένη -όπως παρουσιάστηκε- περίπτωση του Ιμπραχήμα Μπαλντέ. Ενδιαφέρει ο Σενεγαλέζος, εξετάζουν μερικές ακόμα περιπτώσεις στην ΑΕΚ.

Δεν επιβεβαιώνεται η... αισιοδοξία των Γάλλων για Μπαλντέ

Το France Football έκανε σήμερα ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση του Ιμπραχίμα Μπαλντέ, παρουσιάζοντάς τον με τα αεροπορικά εισιτήρια στο χέρι στο δρόμο για την Αθήνα, ωστόσο η αλήθεια απέχει λίγο από το συγκεκριμένο -προχωρημένο- σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας στον γαλλικό Τύπο.

Ο Μπαλντέ, ενδιαφέρει βεβαίως την ΑΕΚ ωστόσο το ενδεχόμενο της απόκτησής του από τους "κιτρινόμαυρους" απέχει ακόμα μέχρι να μετουσιωθεί σε πραγματικότητα, αφού η "Ένωση" -πέραν από τον Σενεγαλέζο- εξετάζει ορισμένες ακόμα περιπτώσεις.

Πάντως, αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι δε θα υπάρξει βιασύνη από πλευράς ΑΕΚ για το θέμα του φορ, και πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να μελετηθεί καλά η συγκεκριμένη περίπτωση ακόμα και αν χρειαστεί να πάει κατευθείαν ο παίκτης στο Κίελτσε της Πολωνίας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπο ομάδα κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Ο Μπαλντέ στην Αθήνα για την ΑΕΚ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK