Δεν έχουν βρει ομάδα -ακόμα- οι κομμένοι

Γιώργος Σαρρής, Φώτης Καραγκιολίδης, Βασίλης Ρόβας και Μάρκος Ντούνης είναι οι ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ οι οποίοι έχουν κοπεί από τη φετινή ομάδα. Η ΑΕΚ επικοινώνησε λίγο μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος της Football League με τους τέσσερις ποδοσφαιριστές και τους ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζονται ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ζητώντας τους να βρουν άλλη ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Δεν έχουν βρει ομάδα -ακόμα- οι κομμένοι
INTIME SPORTS

Για τον Ντούνη ενδιαφέρθηκαν αρχικά ο Πανιώνιος και η Βέροια, ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιώργου Σαρρή είχαν γίνει κάποιες επαφές της πλευράς του παίκτη με ομάδα του εξωτερικού. Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρχε θετική εξέλιξη, ενώ κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Ρόβα ο οποίος δεν έχει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί οικονομικά. Ο Καραγκιολίδης είχε κάποιες επαφές με ομάδες Football League αλλά ούτε από εκεί προέκυψε κάποιο νεότερο.

Πλέον, μερικούς μήνες μετά, οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν έχουν βρει ακόμα ομάδα και συνεχίζουν να προπονούνται στα Σπάτα, σε διαφορετικές ώρες και σε άλλο γήπεδο από αυτό που προπονείται η πρώτη ομάδα, ωστόσο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τους παρέχει γυμναστή όπως οφείλει να κάνει. Εξελίξεις στις υποθέσεις των Σαρρή, Καραγκιολίδη, Ρόβα και Ντούνη αναμένεται να υπάρξουν σύντομα, αφού η λογική λέει πως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θα θέλουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους σε μία ομάδα στην οποία θα είναι σε θέση να προσφέρουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK