"Δεν γίνεται να είμαστε... λάιτ"

Η παρατήρηση από τον Δέλλα στο ημίχρονο του αγώνα της Δευτέρας στη Βέροια για να μπαίνουν πιο δυνατά οι παίκτες της ΑΕΚ και η εμφάνιση του συγκεκριμένου… φαινομένου και στην Τούμπα.

"Δεν γίνεται να είμαστε... λάιτ"
INTIME SPORTS

Δύο από τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία που θέλει να δώσει ο Τραϊανός Δέλλας στην ΑΕΚ είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ ψηλά προκειμένου να αποδιοργανωθεί ο αντίπαλος. Στον αγώνα της Τούμπας η «Ένωση» δεν είχε τίποτα από τα δύο, κάτι που είχε αντίκρισμα στην πολύ κακή εικόνα της ομάδας στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Στη Βέροια οι «κιτρινόμαυροι» είχαν από την αρχή την κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ωστόσο -και- στην πόλη της Ημαθίας τους έλειψε η… aggressive διάθεση και το πρέσινγκ ψηλά. Οι ποδοσφαιριστές του Δέλλα παρότι έδειχναν να έχουν τα κλειδιά του ματς είχαν σε αρκετές περιπτώσεις νωθρή συμπεριφορά τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων έμπαιναν πολύ δυνατά στις φάσεις, έχοντας βέβαια… εξασφαλισμένη την ανοχή του Αρετόπουλου στο σκληρό παιχνίδι.

Σε μία τέτοια φάση, μάλιστα, η ΑΕΚ το πλήρωσε με το γκολ που δέχτηκε από τον Νέτο. Ο Μπουονανότε έχασε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Τρικαλινός ρέφερι δεν έδωσε -λανθασμένα- φάουλ ωστόσο ο Αργεντίνος σταμάτησε σηκώνοντας τα χέρια για να διαμαρτυρηθεί, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα, να χάσει μέτρα και σε συνδυασμό τη λάθος αντίδραση του Τζανετόπουλου, να μείνει η «Ένωση» πίσω στο σκορ.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ο Δέλλας σε μια σύντομη κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές του αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη δυσλειτουργία, για την οποία έχει γίνει κουβέντα και τις προηγούμενες μέρες στα Σπάτα λόγω της εμφάνισής της και στον αγώνα της Τούμπας. «Προσπαθούμε να κυκλοφορήσουμε καλά τη μπάλα, το καταφέρνουμε μέχρι ένα σημείο αλλά μπαίνουμε στις φάσεις πιο χαλαρά από τον αντίπαλο» είπε μεταξύ άλλων ο Δέλλας στα αποδυτήρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK