"Δεν πωλείται κανένας παίκτης της ομάδας"

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε στην πρόταση της Σεβίλλης για τον δανεισμό του Άνταμ Τζανετόπουλου, πως δεν είναι διατεθειμένη η ομάδα να πουλήσει κανέναν από τους ποδοσφαιριστές της.

"Δεν πωλείται κανένας παίκτης της ομάδας"
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι η κάτοχος του Europa League ενδιαφέρεται για τον Άνταμ Τζανετόπουλο, η διοίκηση της Ένωσης έδωσε αρνητική απάντηση με τους ανθρώπους των "κιτρινόμαυρων" να τονίζουν κατηγορηματικά πως "δεν πωλείται κανείς ποδοσφαιριστής της ομάδας".

Υπενθυμίζεται πως η ισπανική ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού. Συγκεκριμένα η Σεβίλλη ζήτησε δανεικό τον Τζανετόπουλο για έναν χρόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, όση δηλαδή είναι και η ρήτρα στο συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Τζανετόπουλος έχει συμβόλαιο που του αποφέρει ετησίως μόλις 10.000 ευρώ, την ώρα που η Σεβίλλη φέρεται διατεθειμένη να προσθέσει κι άλλο μηδενικό στον λογαριασμό του ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αν τελικά υπάρξει συμφωνία ο νεαρός αμυντικός θα λάβει 150.000 ευρώ για έναν χρόνο.

Ο μόνος τρόπος για να καταφέρει η Σεβίλλη να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της είναι να καλύψει από τώρα τη ρήτρα του, κάτι όμως που μένει να φανεί αν είναι διατεθειμένοι οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας να πράξουν.

Διαβάστε ακόμη:

Πρόταση από Σεβίλλη για Τζανετόπουλο

Χαμός με Μπουονανότε στο ΟΑΚΑ

Mε Μπουονανότε στην αποστολή!

Δεν έχουν βρει ομάδα -ακόμα- οι κομμένοι

News 24/7

24MEDIA NETWORK