"Δεν θέλει να ανανεώσει ο Γιόχανσον"!

Σύμφωνα με δημοσίευμα σουηδικής ιστοσελιδας, ο Γιάκομπ Γιόχανσον ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, πως δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Jakob Johansson EUROKINISSI SPORTS

Τον Δεκέμβριο του 2014 η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάκομπ Γιόχανσον από την Γκέτεμποργκ με ελεύθερη μεταγραφή. Εκείνη την περίοδο η Ένωση αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία και στο πρόσωπο του Σουηδού μέσου είδαν μία ευκαιρία, που τελικά βγήκε στον δικέφαλο.

Μετά από δυόμισι χρόνια ο Γιόχανσον όχι μόνο έχει... πετύχει, αλλά πλέον αποτελεί βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Σουηδίας, εκτοξεύοντας έτσι τις μετοχές του ( το καλοκαίρι κατά μεγάλο ποσοστό θα πάει στο Μουντιάλ).

Όπως φαίνεται ο 27χρονος άσος έχει σκοπό να ακολουθήσει την ίδια τακτική με εκείνη στην Γκέτεμποργκ. Δηλαδή να μείνει ελεύθερος ( από την ΑΕΚ στην προκειμένη περίπτωση), έτσι ώστε να υπογράψει στην ομάδα που επιθυμεί!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα aftonbladet, ο Γιόχανσον ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της Ένωσης πως δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του, οπότε, σε περίπτωση που ισχύει το δημοσίευμα, είτε θα πωληθεί, είτε θα μείνει ελεύθερος σε ένα χρόνο!

Μένει να δούμε αν οι Σουηδοί θα πέσουν μέσα στις πληροφορίες τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK