Δήλωση Μελισσανίδη για το θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσωπική δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Θεόδωρου Νικολαΐδη.

Δήλωση Μελισσανίδη για το θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη

" Τα προσωπικά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θεόδωρου Νικολαιδη για την απώλεια ενός καταπληκτικού ανθρώπου, μεγάλου δημοσιογράφου, καλού φίλου, αλλά και σεβάσμιου αντιπάλου, ο οποίος δίδαξε ήθος στην αθλητική αντιπαράθεση", αναφέρει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το θάνατο του Θόδωρου Νικολαΐδη.

Αναλυτικά η δήλωση Μελισσανίδη:

"Εκφράζω τα προσωπικά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θεόδωρου Νικολαιδη για την απώλεια ενός καταπληκτικού ανθρώπου, μεγάλου δημοσιογράφου, καλού φίλου, αλλά και σεβάσμιου αντιπάλου, ο οποίος δίδαξε ήθος στην αθλητική αντιπαράθεση. Είθε το όραμά του και το έργο του να βρουν άξιους συνεχιστές. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ειρήνη και στις κόρες του, Μαρία και Ολγα".

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: "Η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια του μεγάλου Θεόδωρου Νικολαΐδη. Ο εκλιπών υπήρξε πρωτεργάτης της παραδοσιακής ελληνικής δημοσιογραφίας και δίδαξε ήθος και σεβασμό στον αντίπαλο.

Μακάρι το όραμά του να παραμείνει ζωντανό στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του και στις δυο του κόρες, με την ευχή να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο του και την τεράστια παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK