Διάταξη 4-3-3 η ΑΕΚ ενόψει Ίντερ

Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε διάταξη 4-3-3 ενόψει του αγώνα της Κυριακής (16/8) με την Ίντερ στην Ανκόνα, δοκιμάζοντας τον Μακόλεϊ Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης.

Διάταξη 4-3-3 η ΑΕΚ ενόψει Ίντερ
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της Πέμπτης πραγματοποίησε μια δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με την Ίντερ στην Ανκόνα την προσεχή Κυριακή (16/8).

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δοκίμασε διάταξη 4-3-3 με τους Τζανετόπουλο και Άρθο στο κέντρο της άμυνας, με τον Ισπανό να παίρνει τη θέση του Κολοβέτσιου, ο οποίος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων. Στο αριστερό άκρο της άμυνας το Τραϊανός Δέλλας τοποθέτησε τον Ντιντάκ Βιλά ο οποίος αναμένεται να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ως παίκτης της ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ, και στο δεξί τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Κόφτης μπροστά στα στόπερ έπαιξε ο Γιόχανσον και μπροστά του υπήρχε το δίδυμο Σιμόες-Ανάκογλου. Στο αριστερό φτερό της επίθεσης ο Δέλλας όπως και στον αγώνα με τη Σεβίλλη τοποθέτησε τον Χρήστο Αραβίδη, στο δεξί τον Έλντερ Μπαρμπόσα που άφησε τον άξονα και στην κορυφή της επίθεσης τον Μακόλεϊ Κρισάντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK