Διάταξη 4-3-3 η ΑΕΚ ενόψει Ίντερ

Ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε διάταξη 4-3-3 ενόψει του αγώνα της Κυριακής (16/8) με την Ίντερ στην Ανκόνα, δοκιμάζοντας τον Μακόλεϊ Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Τραϊανός Δέλλας στην προπόνηση της Πέμπτης πραγματοποίησε μια δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του αγώνα με την Ίντερ στην Ανκόνα την προσεχή Κυριακή (16/8).

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δοκίμασε διάταξη 4-3-3 με τους Τζανετόπουλο και Άρθο στο κέντρο της άμυνας, με τον Ισπανό να παίρνει τη θέση του Κολοβέτσιου, ο οποίος αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων. Στο αριστερό άκρο της άμυνας το Τραϊανός Δέλλας τοποθέτησε τον Ντιντάκ Βιλά ο οποίος αναμένεται να πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά ως παίκτης της ΑΕΚ κόντρα στην Ίντερ, και στο δεξί τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Κόφτης μπροστά στα στόπερ έπαιξε ο Γιόχανσον και μπροστά του υπήρχε το δίδυμο Σιμόες-Ανάκογλου. Στο αριστερό φτερό της επίθεσης ο Δέλλας όπως και στον αγώνα με τη Σεβίλλη τοποθέτησε τον Χρήστο Αραβίδη, στο δεξί τον Έλντερ Μπαρμπόσα που άφησε τον άξονα και στην κορυφή της επίθεσης τον Μακόλεϊ Κρισάντους.