Δικαίωση για Γιόχανσον! Κλήθηκε στην Εθνική

Οι κόποι του Γιάκομπ Γιόχανσον δικαιώθηκαν, καθώς ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Δικαίωση για Γιόχανσον! Κλήθηκε στην Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της Σουηδίας, Γιάνε Άντερσον ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδι με τη Γαλλία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μεταξύ των εκλεκτών του βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον. Στην αποστολή βρίσκεται και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιόχανσον σε πρόσφατη συνέντευξή του στην "Aftonbladet" της πατρίδας του, είχε σχολιάσει σχετικά με το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική: «Είναι υπέροχο που μου δίνουν σημασία από την Εθνική. Είναι ένα σημάδι ότι τα πάω καλά. Έχω γίνει πιο άνετος με την μπάλα στα πόδια. Δεν δίνω την μπάλα απλά στον πλαϊνό μου συμπαίκτη που είναι πιο κοντά από μένα. Συμμετέχω πολύ περισσότερο στο παιχνίδι και την επιθετική δημιουργία και προωθώ την μπάλα πολύ περισσότερο προς τα μπροστά. Αλλά η δύναμη μου παραμένει ότι είμαι ακούραστος και αμύνομαι καλά».

Μάλιστα στο ρεπορτάζ της "aftonbladet.se" για της κλήσεις του Άντερσον δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Αλεξάντερ Φράνσον, είδηση που τη συνοδεύει η παρακάτω φωτογραφία...

Δικαίωση για Γιόχανσον! Κλήθηκε στην Εθνική

Αν μη τι άλλο η κλήση του Γιόχανσον, είναι ένα γεγονός που σχολιάστηκε από τον σουηδικό Τύπο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK