Δύο συν δύο με τον χρόνο να πιέζει

Το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ -όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις- δεν προσφέρεται για συμπεράσματα αφού έχει περισσότερο χαρακτήρα ξεμουδιάσματος και η ουσία για την «Ένωση» βρίσκεται στο μεταγραφικό κομμάτι.

Δύο συν δύο με τον χρόνο να πιέζει

H AEK έδωσε το πρώτο της φιλικό απέναντι στην τσέχικη Μπάνικ Οστράβα, το οποίο ως… πρώτο δεν προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα. Για την ακρίβεια προσφέρεται για πολύ λίγα συμπεράσματα, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι τα νέα πρόσωπα μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα, προσθέτει μεγαλύτερη αναμονή για την πραγματοποίηση των μεταγραφών. Στα θετικά της «Ένωσης» πάντως, ήταν η αύρα που έβγαλε ο Τσιγκρίνσκι ο οποίος πρόσθεσε μετά από χρόνια σιγουριά στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Κινητικός και ο Βάργκας ο οποίος προσπάθησε και έπαιξε κάθετα, ενώ ο Μπακασέτας έδωσε την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα της ΑΕΚ στο κεφάλι του Λαμπρόπουλου.

Περιμένει τις μεταγραφές ο Τιμούρ

Ο Κετσπάγια δήλωσε πως περιμένει τις ενισχύσεις για να μπορέσει να προετοιμάσει την ομάδα μέχρι τον πρώτο της επίσημο αγώνα για τον προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ το τέλος Ιουλίου και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» είναι μία κατάσταση που… τρέχουν για να προλάβουν ενώ ο χρόνος πιέζει κάθε μέρα και περισσότερο.

Θέλουν δύο προσθήκες μέχρι Παρασκευή-Σάββατο

Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν μέχρι το Σάββατο τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές για να διευκολυνθεί η δουλειά του προπονητή, τουλάχιστον στο βαθμό του δυνατού. Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ Χουάν Ντίας αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή για να υπογράψει συμβόλαιο και να φύγει σφαίρα για την Πολωνία και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ κάτι παρόμοιο -θεωρούν στην ΑΕΚ ότι- θα συμβεί και με τον Γκόικο Κάτσαρ. Ο Σέρβος βρίσκεται σε συζητήσεις με την «Ένωση» αρκετό καιρό, έχασε δρόμο λόγω της προτίμησης του Τιμούρ στον Λαϊφη και της… χαλαρής προσπάθειας της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Κύπριο χαφ, μετά την αποτυχία όμως επανήλθε και φέρεται να είναι αρκετά κοντά στο να συμφωνήσει και να γίνει ο τρίτος χαφ του ρόστερ.

Ψάχνουν για εναλλακτική

Εκτός από τους Ντίας και Κάτσαρ στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν… χθες στην απόκτηση ενός σέντερ φορ και έναν εξτρέμ. Στο θέμα του φορ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε διαδικασία εξάντλησης των πιθανοτήτων για την απόκτηση (ή τον δανεισμό) του Νικολάς Καστίγιο ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον εξτρέμ υπάρχει μια αβεβαιότητα μετά το ναυάγιο με Τσαβαρία, σχετικά με το κατά πόσο υπάρχει αυτή τη στιγμή εναλλακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κετσπάγια: "Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση"
ΑΕΚ - Μπάνικ Οστράβα 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK