Έδιωξε τον Κατίδη από το ξενοδοχείο ο Λίνεν

Μετά από έντονη λογομαχία μεταξύ του γυμναστή της ΑΕΚ, Γιώργου Πήδουλα και του Γιώργου Κατίδη, ο Έβαλντ Λίνεν πήρε την απόφαση να διώξει τον Έλληνα επιθετικό από το ξενοδοχείο και να τον αποκλείσει από την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Έδιωξε τον Κατίδη από το ξενοδοχείο ο Λίνεν

Η ΑΕΚ δίνει σε λίγες ώρες έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο Γιώργος Κατίδης για ακόμη μια φορα φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του στην ομάδα και τις κρίσιμες ώρες που αυτή διανύει.

Ο νεαρός επιθετικός έγινε εκ νέου αρνητικός πρωταγωνιστής συμμετέχοντας σε επεισόδιο με τον γυμναστή της ΑΕΚ, όπως είχε άλλωστε και πριν από λίγο καιρό σε αντίστοιχη περίπτωση με τον Μανώλη Παπαδόπουλο.

Ο Λίνεν δεν το διαπραγματεύτηκε και έστειλε ως όφειλε τον Κατίδη στο σπίτι του. Πλέον ο παίκτης θα απολογηθεί για το περιστατικό την Τρίτη και τα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Η εξέλιξη αυτή δεν αφήνει περιθώρια στον Λίνεν από το να επιλέξει για την κορυφή της επίθεσης έναν εκ των Σταματή ή Παυλή, με τον καλύτερο παίκτη της ομάδας στα τελευταία ματς, να τίθεται εκτός πλάνων, λόγω ερασιτεχνικών συμπεριφορών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK