Είδαν προπονητικά κέντρα Μιλοβάνοβιτς-Δημητριάδης

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι των Δημητριάδη και Μιλοβάνοβιτς σε Αυστρία και Σλοβενία προκειμένου να… εντοπιστεί το προπονητικό κέντρο που θα φιλοξενήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Είδαν προπονητικά κέντρα Μιλοβάνοβιτς-Δημητριάδης

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβίτς και ο υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της "Ένωσης", Βασίλης Δημητριάδης, ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους σε Σλοβενία και Αυστρία. Σκοπός του ταξιδιού των δύο στελεχών των "κιτρινόμαυρων" ήταν το… τσεκάρισμα ορισμένων προπονητικών κέντρων, τα οποία είναι υποψήφια για να φιλοξενήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ το προσεχές καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να υπάρξει και ένα νέο ταξίδι για τον ίδιο λόγο, με το ενδεχόμενο να μπει στο… τάργκετ γκρουπ των ανθρώπων της "Ένωσης" άλλη μία χώρα.

Μιλοβάνοβιτς και Δημητριάδης επέστρεψαν στη βάση τους (ο πρώτος στη Σερβία, ο δεύτερος τη Θεσσαλονίκη) και από Δευτέρα θα βρίσκονται κανονικά στα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στα Σπάτα, για την επιστροφή της ομάδας από το 3ήμερο ρεπό στις προπονήσεις.

Photo Credits: Action Images

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ