Εκνευρισμός με Τζιοβάνι στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ είναι εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά του Τζιοβάνι και με την τροπή που έχει πάρει η όλη ιστορία. Κοιτάζει πλέον κι άλλες περιπτώσεις η "Ένωση".

Εκνευρισμός με Τζιοβάνι στην ΑΕΚ
Τζιοβάνι-Φλουμινένσε

Την περασμένη εβδομάδα σε επικοινωνία που είχε η πλευρά Τζιοβάνι με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, υπήρξε ενημέρωση πως ο παίκτης δεν θα αγωνιζόταν στον παιχνίδι της Φλουμινένσε με τη Βάσκο Ντα Γκάμα την περασμένη Κυριακή.

Λίγο αργότερα η Φλουμινένσε έδειξε ότι υπολόγιζε τον παίκτη κανονικά αφού ο Τζιοβάνι συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του ματς με τη Βάσκο, πετώντας τις διαβεβαιώσεις της πλευράς του προς την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του στα σκουπίδια.

Τελικά ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε ως βασικός τον αγώνα ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο έγινε η αιτία να αντικατασταθεί στο 50ό λεπτό αφού πρώτα αποχώρησε σφαδάζοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Στην ΑΕΚ είναι εκνευρισμένοι με αυτή την εξέλιξη και πλέον δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσουν αλλαγή πλεύσης αφήνοντας πίσω το θέμα Τζιοβάνι προκειμένου να κοιτάξουν πιο σοβαρά κάποιες άλλες περιπτώσεις αριστερών μπακ που έχουν υπόψιν. Οι άνθρωποι της "Ένωσης" θεωρούν ότι ο Βραζιλιάνος αθέτησε το λόγο του αφού έπαιξε στο ματς με τη Βάσκο Ντα Γκάμα κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Πλέον, θετική εξέλιξη στο θέμα Τζιοβάνι αναμένεται να υπάρξει μόνο αν υπάρξει μια πιθανή νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών τις αμέσως επόμενες μέρες, στην οποία ο ποδοσφαιριστής θα δεσμευτεί πως μπαίνει στο επόμενο αεροπλάνο με προορισμό την Πολωνία και ενσωματώνεται... χθες στην υπόλοιπη αποστολή. Αυτό ισχύει βεβαίως σε περίπτωση που ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Τζιοβάνι από τον αγώνα με τη Βάσκο στο γόνατο δεν είναι σοβαρός, γιατί αν έχει συμβεί το αντίθετο τότε η ΑΕΚ αποχαιρετά οριστικά τον Βραζιλιάνο.

Επικοινωνία με Μιλοβάνοβιτς

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς πάντως είχε την πρόθεση να επικοινωνήσει χθες αργά το βράδυ με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να μεταφέρει τη δυσαρέσκεια της "Ένωσης" για την τροπή που έχει πάρει η ιστορία. Για την ώρα, δεν έγινε κάτι παραπάνω γνωστό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK