Έκπληξη με Μπακάκη, ερωτηματικό με Μπαρόχα

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Καλλονή και ο Γκουστάβο Πογιέτ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έδειξε να καταλήγει στο 4-3-3 και στα πρόσωπα της… γνωστής συνταγής.

Έκπληξη με Μπακάκη, ερωτηματικό με Μπαρόχα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου αγώνα απέναντι στην Καλλονή στο δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης.

Ο Γκουστάβο Πογέτ τις τελευταίες μέρες φανέρωσε μέρος των σκέψεών του για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την "Ένωση" στο ματς της Κυριακής, δείχνοντας να πηγαίνει στις… προσφιλείς του επιλογές.

4-3-3 και οι… γνωστοί

Στις πρώτες του σκέψεις ο Ουρουγουανός έδειξε να πηγαίνει ξανά στη γνωστή… δοκιμασμένη συνταγή του 4-3-3 με τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν κατά τη διάρκεια των καλών διαστημάτων της ομάδας από τον περασμένο Γενάρη και μετά. Στο αριστερό άκρο της άμυνας δοκίμασε τον Ντίντακ Βιλά, στο δεξί τον Ροντρίγκο Γκάλο ενώ στο κέντρο της άμυνας τον Δημήτρη Κολοβέτσιο και τον Θέσαρ Άρθο.

Μπροστά τους έπαιξε ο Αντρέ Σιμόες στην παραδοσιακή του θέση πια, ως κόφτης, ενώ εσωτερικοί μέσοι έπαιξαν οι Πέτρος Μάνταλος και Γιάκομπ Γιόχανσον, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στο αριστερό φτερό της επίθεσης των βασικών τοποθετήθηκε ο Ρόναλντ Βάργκας, στο δεξί ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Χρήστος Αραβίδης. Στη συνέχεια της δοκιμής ο Πογέτ τσέκαρε στην κορυφή και τον Τόμας Πέκχαρτ. Ο Έλληνας επιθετικός έχει το προβάδισμα, ωστόσο στην προπόνηση ο Πογέτ ήθελε να δοκιμάσει και τον Τσέχο.

Με δύο προπονήσεις ο Μπαρόχα

Ερωτηματικό αποτελεί η επιλογή του Πογέτ για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Άλεν Μπαρόχα επέστρεψε από τη Βενεζουέλα στην Αθήνα την Πέμπτη και προπονήθηκε δύο φορές πριν το ματς με την Καλλονή. Συνεπώς υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να δώσει χρόνο ο Ουρουγουανός στον Γιάννη Ανέστη.

Έκπληξη με Μπακάκη

Αυτό, πάντως, που προκαλεί αίσθηση είναι ο αποκλεισμός του Μιχάλη Μπακάκη από την αποστολή της ΑΕΚ, αφού ο Πογέτ επέλεξε να πάρει για δεύτερο δεξί μπακ τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο. Ο Μπακάκης είναι μία από τις περιπτώσεις στις οποίες έχει επενδύσει το κλαμπ και χωρίς αμφιβολία ο χρόνος συμμετοχής που έχει πάρει μέχρι στιγμής δεν είναι ο αναμενόμενος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK