Εκτός ομάδας ο Κατίδης μέχρι το καλοκαίρι

Εκτός ομάδας μέχρι το καλοκαίρι έθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ τον Γιώργο Κατίδη,. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Επιβεβαιώθηκε η αναμενόμενη επέμβαση του εισαγγελέα της ΕΠΟ για το φασιστικό πανηγυρισμό του 20χρου ποδοσφαιριστή.

Εκτός ομάδας ο Κατίδης μέχρι το καλοκαίρι

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτιμώντας τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή της Γιώργου Κατίδη στον σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μας, καθώς επίσης και την απολογία του που είδε το φως της δημοσιότητας για το επίμαχο περιστατικό, θέτει τον ποδοσφαιριστή εκτός ομάδας μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου 2012-13, αντιλαμβανόμενο την αλγεινή εικόνα που προκλήθηκε εκ της συμπεριφοράς του και επιβάλλει σε αυτόν το ανώτερο δυνατό χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η περαιτέρω συνέχεια του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ θα κριθεί από το Δ.Σ. το καλοκαίρι, αφού θα έχει δοθεί αφενός η δυνατότητα στον ποδοσφαιριστή όλο αυτό τον χρόνο να αποδείξει εμπράκτως ότι η συμπεριφορά του ήταν απόρροια επιπολαιότητας και ανωριμότητας και αφετέρου εάν η πιθανή επανένταξή του στην ομάδα είναι εφικτή χωρίς κραδασμούς στους κόλπους της ΑΕΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK