"Έλα να κόβεις... ξύλα!"

Ο Ογκνιέν Βράνιες από την "Original" και το Μενίδι (συνήθιζε να φοράει μπλούζες από το κλαμπ της συγκεκριμένης περιοχής)... αγνοείται, με την ΑΕΚ να μην γνωρίζει πού βρίσκεται. Πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και ο κόσμος πλέον άλλαξε την "κασέτα" για τον Βόσνιο στόπερ.

"Έλα να κόβεις... ξύλα!"

Πανικός επικρατεί στο διαδίκτυο έπειτα από την απόφαση του Ογκνιέν Βράνιες να μην πάει στην προπόνηση της Τετάρτης (17/1). Οι φίλαθλοι της Ένωσης από την πλήρη αποθέωση και την αγάπη έχει στραφεί εναντίον του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, η ατάκα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ από τους "κιτρινόμαυρους" είναι εκείνη που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την υπόθεση Ντίντακ το περασμένο καλοκαίρι: " Θα τον κρατήσω να κόβει ξύλα στα Σπάτα... "

Η... κασέτα πλέον παίζει διαφορετικά για τον Βόσνιο στόπερ ο οποίος είναι "μαύρο πρόβατο" για τον κόσμο της ΑΕΚ, που σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει "δεθεί" μαζί του, βέβαια και ο Ογκνιέν Βράνιες έβαλε το χεράκι του γι' αυτό με το... κιτρινόμαυρο instagram του και τις αγκαλιές με τους οργανωμένους μετά τα ματς.

"Έλα να κόβεις... ξύλα!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK