Ελεύθερος ο Βάργκας

H AEK δεν μπήκε στη διαδικασία να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του Φαμπιάν Βάργκας και ο παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Ποιο είναι το "παράθυρο" που μπορεί να τον κρατήσει στην Ενωση.

Ελεύθερος ο Βάργκας

H AEK δεν ενεργοποίησε μέχρι τις 30 Απριλίου την οψιόν για τη μονομερή ανανέωση του συμβολαίου με τον Φαμπιάν Βάργκας και με τη λήξη της σεζόν ο Κολομβιανός μένει ελεύθερος. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ενεργοποιήσει την οψιόν για έναν λόγο: Επειδή χρωστά χρήματα στον 32χρονο χαφ, όπως άλλωστε και σε όλους τους παίκτες.

Θα πρέπει ωστόσο να επισημανθεί ότι υπάρχει ένα “παραθυράκι” ανοιχτό που η ΑΕΚ υπό προϋποθέσεις πιθανόν να εκμεταλλευτεί. Ποιο είναι αυτό; Να συμπληρώσει ο Βάργκας 26 επίσημα ματς με τουλάχιστον 45 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Μέχρι στιγμής μετράει 21 ματς στα οποία έπαιξε από 45 λεπτά και πάνω. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν παίξει στα πέντε εναπομείναντα ματς των πλέι-οφ (με 45 λεπτά + σε κάθε παιχνίδι) τότε θα ανανεωθεί αυτομάτως το συμβόλαιό του!

Στο μεταξύ ο Βάργκας δεν πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση (υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο) και η συμμετοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι αμφίβολη. Θα απουσιάσουν σίγουρα και οι Δέλλας, Γκούντγιονσεν, Κλωναρίδης ενώ λογικά θα επανέλθει ο Μανωλάς που έβγαλε κανονικά το σημερινό πρόγραμμα.

Ο Νίκος Κωστένογλου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές έδωσε σύνθημα ...αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό.

“Είναι κρίμα το πώς χάσαμε στην Τούμπα.Με πείραξε πολύ όπως και όλους σας. Δεν αξίζαμε να χάσουμε κυρίως για την προσπάθεια που κάναμε. Όμως πιστεύω ότι δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Έχουμε μπροστά μας πέντε ματς και ειδικά αυτά που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο είναι τα πιο σημαντικά. Αν τα κερδίσουμε μπορούμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση. Έχουμε πολλά προβλήματα και καθημερινά προκύπτουν και καινούργια. Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει στα ματς που ακολουθούν, είμαι βέβαιος ότι θα το γυρίσουμε. Αρκεί να το πιστέψετε”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK