Εμπιστοσύνη στον Κωνσταντόπουλο

Παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που θέλει τον Γιάννη Αραμπατζή να ξαναπαίρνει φανέλα βασικού στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Έβαλντ Λίνεν επιμένει στον Ντίμι Κωνσταντόπουλο, ασχέτως αν φέρει μεγάλη ευθύνη για την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Λεβαδειακό.

Εμπιστοσύνη στον Κωνσταντόπουλο

Μεγάλο ρόλο στο εν λόγω δίλημμα του τεχνικού της ΑΕΚ παίζει η εισήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Κωνσταντίνου Καμπόλη, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι επέστρεψε στην ομάδα μετά την απομάκρυνση του Χρήστου Αρβανίτη στα μέσα Οκτωβρίου.

Εξάλλου οι Αντώνης Ρίκκα, Γιάγκο Φερνάντες και Φώντας Φέτσης διεκδικούν δύο θέσεις στον κεντρικό άξονα, δεδομένου ότι απουσιάζει ο τιμωρημένος Κορδέρο. Την Παρασκευή, πάντως, ο Λίνεν δοκίμασε τους δύο πρώτους.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Κοντοές δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση για προληπτικούς λόγους, αλλά θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Δευτέρας (03/12, 19:30). Δεξιά θα παίξει ο Φούντας, αριστερά ο Φουρτάδο, επιτελικός θα είναι ο Γκερέιρο και στην κορυφή θα βρεθεί ο Κατίδης. Αντίθετα θα απουσιάσει ο τραυματίας Λαγός.

Την Παρασκευή, τέλος, οι παίκτες της ΑΕΚ παρακολούθησαν videos από αγώνες του ΠΑΣ και ο Έβαλντ Λίνεν τους επεσήμανε ότι πρόκειται για μία ομάδα που αρέσκεται στις γρήγορες αντεπιθέσεις. Παράλληλα τους ζήτησε να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στους ταχύτατους επιθετικούς Ντε Βινσέντι και Ίλιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK