Εμπορική... ανασυγκρότηση στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βάζει σε τάξη σιγά-σιγά ορισμένα -σημαντικά- εταιρικά ζητήματα όπως η εμπορική εκμετάλλευση του σήματος, με τη δημιουργία της μπουτίκ που θα στεγάζεται στα γραφεία.

Εμπορική... ανασυγκρότηση στην ΑΕΚ

Από την περασμένη Δευτέρα η ΠΑΕ ΑΕΚ λειτουργεί στα υπερσύγχρονα γραφεία της απέναντι από το ΟΑΚΑ, αφού στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ολοκληρώθηκε η μετακόμιση από τα -προσωρινά- γραφεία που στεγάστηκε για δυόμισι  χρόνια η εταιρεία, σε χώρους μέσα στο Στάδιο. Οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ ενθουσιάστηκαν από το -πραγματικά εντυπωσιακό- αποτέλεσμα, αφού και το εσωτερικό του κτιρίου έχει κερδίσει όσους δουλεύουν σε αυτό, όπως συνέβη και με την εξωτερική όψη για τους περαστικούς.

Μάλιστα στα νέα γραφεία όπως είναι ήδη γνωστό έχει προβλεφθεί χώρος ο οποίος θα στεγάσει την μπουτίκ με τα επίσημα προϊόντα της ΑΕΚ. Σε πρώτη φάση η συγκεκριμένη μπουτίκ θα διαθέτει μόνο τα προϊόντα που υπάρχουν και στο e-shop στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ (είδη αθλητικού ρουχισμού της ομάδας), ενώ στη συνέχεια θα εμπλουτιστεί και με νέο υλικό. Όι άνθρωποι της «Ένωσης» βρίσκονται σε διαδικασία παραγγελιών και αρκετά σύντομα η μπουτίκ  θα αρχίσει να παίρνει σιγά-σιγά τη φυσιολογική της, όψη προκειμένου να διαθέτει μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και να εξυπηρετεί περισσότερο κόσμο.

Για ένα σύλλογο όπως η ΑΕΚ, ο οποίος θέλει να είναι πλήρως εναρμονισμένος στις απαιτήσεις του financial fair play, η εμπορική εκμετάλλευση του σήματός της, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο οποίο δίνουν ιδιαίτερη βάση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βλέπει Ταβάρες και Ντιακιτέ η ΑΕΚ

Ψάχνει από τώρα κεντρικό αμυντικό

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα