Εν αναμονή των τραυματιών στην ΑΕΚ

Εκτός από τον Ράφικ Τζιμπούρ, ο Τραϊανός Δέλλας περιμένει κι άλλους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν από τραυματισμούς. Τι συμβαίνει με Μάνταλο, Μπακάκη, Κορδέρο και Μπρέσεβιτς.

Εν αναμονή των τραυματιών στην ΑΕΚ
Τζεμπούρ-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Για δύο περίπου μήνες φαίνεται -όπως έχει γίνει γνωστό από τη Δευτέρα- ότι θα λείψει από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ΑΕΚ ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός μένει εκτός λόγω της θλάσης που υπέστη στον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Πλατανιά στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ ήθελαν να περάσουν 48 ώρες από τη μέρα του αγώνα προκειμένου να είναι πιο ξεκάθαρη η κατάσταση και ο Τζεμπούρ υποβλήθηκε σε μαγνητική τη Δευτέρα το βράδυ.

Τελικά τα αποτελέσματα του Τζιεπούρ δεν ήταν καλά για την ΑΕΚ καθώς ο Αλγερινός θα λείψει για περίπου 8 εβδομάδες, κάτι που ενεργοποίησε τη συζήτηση για πιθανή απόκτηση σέντερ φορ. Πέραν από τον Ράφικ Τζεμπούρ εξελίσσονται οι αποθεραπείες και τον υπολοίπων τραυματιών τους οποίους περιμένει ο Δέλλας ενόψει συνέχειας.

Ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Μάνταλος

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, ο διεθνής μέσος της ΑΕΚ έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της "Ένωσης". Επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν να μπει σιγά-σιγά ο Μάνταλος προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος, χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο Μάνταλος όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και μπαίνει πιο δυνατά στις φάσεις ενώ ο ολοκλήρωση της επιστροφής του θα γίνει επίσης σταδιακά. Πρόθεση των "κιτρινόμαυρων" είναι να μπει στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα για πρώτη φορά προκειμένου να πάρει την πρώτη του συμμετοχή με την ΑΕΚ στη Super League.

Εν αναμονή των τραυματιών στην ΑΕΚ
Κορδέρο-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Επιστροφή με ΠΑΣ και για Κορδέρο

Αρκετά καλά εξελίσσεται και η αποθεραπεία του Μιγκέλ Κορδέρο. Ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ υπέστη θλάση σε προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας στις 31 Ιουλίου.

Η θλάση που υπέστη τότε ο Κορδέρο ήταν η αιτία της επιστροφής του στην Αθήνα, κάτι που είχε απογοητεύσει τον Ισπανό. Βεβαίως η κατάστασή του προχωράει αρκετά καλά και αναμένεται και αυτός -όπως και ο Μάνταλος- να επιστρέψει στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα για την 3η αγωνιστική της Super League.

Εν αναμονή των τραυματιών στην ΑΕΚ
Μπακάκης-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ανεβάζει ρυθμούς για Νοέμβριο ο Μπακάκης

Από την άλλη ο Μιχάλης Μπακάκης ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ για τα play-off της Football League, έχει ακόμα δρόμο να διανύσει μέχρι την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Όπως και να έχει ο δεξιός μπακ της "Ένωσης" έχει μπει στο δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του και οι "κιτρινόμαυροι" αισιοδοξούν ότι θα τον έχουν ξανά στη διάθεσή τους σε φουλ ρυθμούς από τον προσεχή Νοέμβριο.

Εν αναμονή των τραυματιών στην ΑΕΚ
Μπακάκης-ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η Οδύσσεια του Ιβάν

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο Κροάτης συνεχίζει την Οδύσσεια της αποθεραπείας του μετά την πολύ σοβαρή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πρόσφατα ο "Μπρέλε" έκανε εξετάσεις με τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλά και ελπίζει ότι σιγά-σιγά θα αρχίσει να συμμετέχει πιο ενεργά στις προπονήσεις της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα αφού το ταλαιπωρημένο γόνατο του Μπρέσεβιτς, το πιθανότερο είναι ότι θα τον πάει αρκετά πίσω. Ανοιχτό ακόμα και το αν θα καταφέρει να ξαναπαίξει ποτέ στην ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη

Άκης Γεωργίου: Aραβίδης, μεταγραφή και... λαϊκός ξεσηκωμός

News 24/7

24MEDIA NETWORK