Ένας 20αρης περιγράφει πώς ζει το πρώτο του πρωτάθλημα με την ΑΕΚ

Βγήκε από τα σπλάχνα της ΑΕΚ. Αγέννητος ακόμη στο τελευταίο πρωτάθλημα της Ένωσης πρόλαβε να ζήσει εφήμερες χαρές, διάλυση και υποβιβασμό. Τώρα, έγινε άντρας στην πρώτη ομάδα, βιώνοντας τον πρώτο τίτλο μετά από 24 χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ένας 20αρης περιγράφει πώς ζει το πρώτο του πρωτάθλημα με την ΑΕΚ

Η γενιά των 20αρηδων ΑΕΚτζήδων τα έχει ζήσει όλα με την Ένωση, εκτός από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, μέχρι το βράδυ της Κυριακής ή μάλλον το απόγευμα της Δευτέρας που βγήκε η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, απορρίπτοντας την έφεση του ΠΑΟΚ.

Ως τις 23/4, λοιπόν, οι γεννηθέντες από το '90 κι έπειτα είχαν πορευτεί με εφήμερες χαρές, μία προσπάθεια αναγέννησης, τη διάλυση, την ταπείνωση, τον υποβιβασμό και το "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ".

Το Contra.gr μετά το 2-0 της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος... ανέκρινε την περίπτωση ενός ανθρώπου που έζησε όλη αυτή τη φάση από μέσα κι έφτασε τελικά να στεφθεί πρωταθλητής, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγαπημένη του ομάδα ως ποδοσφαιριστής.

Το " next big thing" της ΑΕΚ, ο παίκτης που οι "κιτρινόμαυροι" ποντάρουν να πετύχουν τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία τους κάποια στιγμή, μίλησε για το πώς βίωσε την επιτυχία της ομάδας του, το μέλλον του, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ"

Ένας 20αρης περιγράφει πώς ζει το πρώτο του πρωτάθλημα με την ΑΕΚ

Υπηρετώντας την ΑΕΚ από το 2011 που εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής, ο Γαλανόπουλος θέλοντας και μη έμαθε να ζει με τον υποβιβασμό, τη διάλυση και στη συνέχεια με την προσπάθεια αναγέννησης επί εποχής Μελισσανίδη η οποία κορυφώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πώς το έζησε άραγε ο ίδιος μόλις μερικές ώρες αργότερα:

" Είναι απερίγραπτο όλο αυτό και το κάνει ακόμη καλύτερο το γεγονός πως προέρχομαι από τα σπλάχνα της ΑΕΚ. Έχω ζήσει τον υποβιβασμό, την άνοδο, την Ευρώπη φέτος και το αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά η διεκδίκηση του νταμπλ. Βλέπω τον κόσμο και τη συγκίνηση που επικρατεί και καταλαβαίνω πως πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό."

"ΟΝΕΙΡΟ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ"

Ρωτήσαμε τον Κώστα Γαλανόπουλο αν φαντάζεται τον εαυτό του τα επόμενη χρόνια στην "Αγιά Σοφιά" ως αρχηγό της ΑΕΚ. Η απάντησή του ξεκάθαρη: " Αποτελεί όνειρό μου να καθιερωθώ και ν' αποκτήσω ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Να κατακτήσω τίτλους, αυτό είναι το μεγαλύτερό μου όνειρο."

ΤΟ... ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έγινε κεντρικό πρόσωπο στα μίντια όταν πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε καλεσμένος στην "Αθλητική Κυριακή" και ήρθε σε... αντιπαράθεση με δημοσιογράφο της εκπομπής, ερωτηθείς αν έχει ζήσει την ατμόσφαιρα μιας γεμάτης Τούμπας.

Έπειτα, λοιπόν, απ' όλα όσα συνέβησαν και με την δικαστική διαμάχη των δύο ομάδων θέλαμε να μάθουμε διά στόματος Γαλανόπουλου αν ο επικείμενος τελικός του Κυπέλλου θα σβήσει κάθε αμφιβολία σχετικά με το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ξανά ξεκάθαρος ο 20χρονος μέσος, χωρίς υπεκφυγές απάντησε: " Δεν χωράει καμία αμφισβήτηση έτσι κι αλλιώς. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα με χαρακτήρα σε κρίσιμα σημεία. Δεν θα μπω στη διαδικασία να μας συγκρίνω με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω που παίζω, τη δυναμική που διαθέτει αυτό το σύνολο. Άλλωστε είμαστε πρωταθλητές φέτος!"

Ένας 20αρης περιγράφει πώς ζει το πρώτο του πρωτάθλημα με την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK