Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Γκόμες

Σύμφωνα με σημερινό (05/04) δημοσίευμα, η ΑΕΚ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον 30χρονο αριστερό μπακ της Μπράγκα, Τιάγκο Γκόμες, που αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στη Μετς.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Γκόμες

Ο προγραμματισμός των ανθρώπων της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει αρχίσει, με τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο να βρίσκονται στην Πορτογαλία τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να τσεκάρουν μεταγραφικούς στόχους.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", ο Τεχνικός Διευθυντής της "Ένωσης" και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, ρώτησαν για την περίπτωση του Τιάγκο Γκόμες. Ο 30χρονος άσος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και την εφετινή σεζόν έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα στη Μετς, με την οποία μετράει 22 συμμετοχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Νοέμβριο του 2014 έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, αγωνιζόμενος μάλιστα ως βασικός στο φιλικό με την Αργεντινή. Βέβαια, στο ρόστερ του "Δικεφάλου" βρίσκονται ήδη οι Άρης Σοϊλέδης και Ντίντακ Βιλά για τη θέση του αριστερού μπακ, επομένως δεν μπορεί να αποκλειστεί κάποια αποχώρηση το προσεχές καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πώς διαμορφώνεται η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ μετά την τιμωρία της ΑΕΚ

Οι πρώτοι τριγμοί

News 24/7

24MEDIA NETWORK