Επαγγελματικά συμβόλαια για παίκτες της Κ20

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει την πρόθεση να επιβραβεύσει τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής κάνοντας ορισμένους ποδοσφαιριστές της Κ20 επαγγελματίες, κάτι που τόνισε στους παίκτες ο Στέλιος Μανωλάς.

Επαγγελματικά συμβόλαια για παίκτες της Κ20
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι που ζουν την καθημερινότητα των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ γνωρίζουν το μέγεθος, την ένταση και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται, ωστόσο γνωρίζουν ακόμα καλύτερα ότι τα τμήματα αυτά είναι… καταδικασμένα να ζουν στην άλλη μεριά του φεγγαριού, εκεί που δεν πιάνει μεγάλη δημοσιότητα.

Ωστόσο όταν έρθει η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι του κάθε νεαρού αθλητή, τότε φτάνει η κορυφαία στιγμή όλων. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην ΑΕΚ. Μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές του ο Στέλιος Μανωλάς είχε πει μεταξύ άλλων ότι η πρόθεση της διοίκησης της «Ένωσης» είναι να υπογράψουν κάποια παιδιά επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» καθώς στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχουν όλη την καλή πρόθεση να ποντάρουν στα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα του συνόλου των παικτών που θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο, δεν έγιναν γνωστές. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι Γαλανόπουλος (αμυντικό χαφ) και Μαρκοπουλιώτης (σέντερ μπακ) θα είναι οι πρώτοι που θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ πρόθεση να για κάτι παρόμοιο υπάρχει και για τους Βλαχομήτρο-Βιδάλη.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Κ20 του Στέλιου Μανωλά είναι ο Δημήτρης Τζάθας ο οποίος έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα το καλοκαίρι του 2013 στο Πήλιο (πριν το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής) και έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα στον αγώνα με τον Ηρόδοτο στο Ολυμπιακό Στάδιο το 2014.

News 24/7

24MEDIA NETWORK