Επιφυλακτική η ΑΕΚ με τις διαιτητικές εξελίξεις

Οι όποιες αλλαγές και μετακινήσεις γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αφορούν τη διαιτησία μόνο αδιάφορη δεν αφήνουν την ΑΕΚ, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις με επιφύλαξη.

Επιφυλακτική η ΑΕΚ με τις διαιτητικές εξελίξεις

Τον Νοέμβρη του 2014, στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε αίθουσα του ΟΑΚΑ για τα όσα είχαν ειπωθεί τότε για την υπόθεση Ζωγράφου, το όνομα της συζύγου του Κύρου Βασσάρα, Ντέπυς, είχε ακουστεί αρκετές φορές από τα χείλη του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ.

Οι αναφορές είχαν να κάνουν με τη σχέση των προαναφερθέντων με την ΕΠΟ και το γεγονός ότι σύμφωνα με τον "Μελισσάν" υπήρξε σημείο επαφής και με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και με την επιτυχημένη προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Ως εκ τούτου μπορεί να καταλάβει κανείς ότι στην ΑΕΚ έχουν τις επιφυλάξεις τους για τα όσα διαδραματίζονται στα κοινά του ποδοσφαίρου και τις αλλαγές προσώπων, συμπεριλαμβανομένης και της τοποθέτησης του Κύρου Βασσάρα σε ρόλο επιδιαιτητή.

Παρόλα αυτά, οι "κιτρινόμαυροι" θεωρούν ότι η προσωρινή επιτροπή ευνοεί την άμεση έναρξη του πρωταθλήματος (κάτι που αποτελεί ανάγκη για το ελληνικό ποδόσφαιρο) και λειτουργεί ως μια δικλείδα ασφαλείας ως προς τους κινδύνους για σοβαρά διαιτητικά λάθη.

"ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ"

"Από τη πρώτη στιγμή είχαμε δεσμευθεί ότι θα κάνουμε το παν να διευκολύνουμε την κατάσταση, γιατί το πρωτάθλημα έπρεπε να ξεκινήσει. Με τα τωρινά δεδομένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για να βγούμε από το αδιέξοδο στο οποίο μας οδήγησε η παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ με τους επικίνδυνους χειρισμούς της.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε την παραμικρή εμπιστοσύνη στο υπάρχον καθεστώς και φυσικά εξακολουθούμε να διαφωνούμε με την επιλογή Γκρούτση, έχουμε τους λόγους να εκτιμάμε ότι η προσωρινή επιτροπή δεν πρόκειται να επιτρέψει τα εγκλήματα, τα οποία είχαν προσχεδιαστεί. Εννοείται φυσικά ότι δεν εφησυχάζουμε και έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μέχρι τις εκλογές της ΕΠΟ, που θα σηματοδοτήσουν όλες τις αναγκαίες αλλαγές για την πλήρη κάθαρση και την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου" ήταν το σχόλιο κύκλων την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ η οποία αποσαφηνίζει τη στάση της και θέλει να δείξει πως διαφωνεί με αρκετά πράγματα που συμβαίνουν.

Εξακολουθεί δε να παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βασάρας, η τέλεια επιλογή για Γκιρτζίκη
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ