Eπιπλέον γήπεδα και πλάνο για ξενώνα στα Σπάτα

H AEΚ προχωρά στην επέκταση του προπονητικού της κέντρου για να καλύψει το σύνολο των αναγκών της. Τι γίνεται με την ιδιοκτησία του αθλητικού κέντρου.

Eπιπλέον γήπεδα και πλάνο για ξενώνα στα Σπάτα

Οπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr από τον Αύγουστο του 2015 η ΑΕΚ προχωράει στην επέκταση του προπονητικού της κέντρου στα Σπάτα.

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με την επέκταση του προπονητικού κέντρου της «Ένωσης» για την οποία είχατε ενημερωθεί πρώτα από το contra.gr από τις 14 Αυγούστου του 2015.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ προτίθεται να φτιάξει στα Σπάτα ένα ακόμα γήπεδο (σε πρώτη φάση, γιατί στη συνέχεια υπάρχει σκέψη και για δεύτερο) ενώ θα μπει μπροστά και η σκέψη για δημιουργία ξενώνα προκειμένου να γίνονται οι ομάδες της πιο αυτοεξυπηρετούμενες.

Σιγά-σιγά η «κιτρινόμαυρη» παρουσία στην ιδιοκτησία του προπονητικού κέντρου μεγαλώνει, αφού πρόεδρος της εταιρείας «Μεσογαία» (στην οποία ανήκει το αθλητικό κέντρο) παραμένει ο Νίκος Νοτιάς, ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη αντικαθίστανται από ανθρώπους που είναι κοντά στη διοίκηση της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK