Η Original... πήγε Σπάτα!

Η...επίσκεψη των οπαδών ήταν ειρηνική αλλά η ομιλία τους σε παίκτες – προπονητή σε έντονο ύφος. "Μην μας ξεφτιλίζεται. Την επόμενη φορά που θα μας δείτε, να ξέρετε πως δεν θα είναι γα καλό" η προειδοποίησή τους, με την προπόνηση να καθυστερεί μισή ώρα

Η Original... πήγε Σπάτα!
spata aek proponhsh ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έχει... ξαναγίνει της μόδας, από ο τι φαίνεται, οι οργανωμένοι οπαδοί των μεγάλων ομάδων να τα λένε ένα...χεράκι με τους παίκτες και τον προπονητή, όταν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις τους... προκαλούν. Έτσι,λοιπόν, σήμερα ήταν η... σειρά της Original να κάνει την "επίσκεψή" της στο προπονητικό κέντρο των Σπατών

Η φετινή εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ και περισσότερο τα αποτελέσματα του τελευταίου διμήνου σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, προφανώς και εξάντλησαν την υπομονή των οργανωμένων οπαδών της, όταν όντας περίπου 40 από αυτούς βρέθηκαν στα Σπάτα (Παρασκευή, 9/12), με σκοπό να...ξυπνήσουν την ομάδα!

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, όμως καθυστέρησε κοντά στην μισή ώρα, αφού οι Οριτζιναλίστες θέλησαν να μιλήσουν, χωρίς πάντως τα πράγματα να ξεφύγουν. Η... επίσκεψη τους ήταν ειρηνική, η ομιλία τους όμως, έγινε σε έντονο ύφος , καθιστώντας σαφές στους παίκτες οτι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

« Δεν γίνεται να παρουσιάζεται αυτή την εικόνα. Ζητάμε από εσάς να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, να βγάζετε ψυχή. Όπως συνέβη πέρσι στον τελικό και τους γ... Μην μας ξεφτιλίζετε. Δεν γίνεται με ομάδες της πλάκας όπως η Καρδίτσα να νικάτε 2-0 και να γίνεται 2-2. Και να μην μπορείτε να κερδίσετε την Κέρκυρα..." τους είπαν αρχικά.

Αξίζει να επισημανθεί πως οι εκπρόσωποι της Ορίτζιναλ ζήτησαν άδεια για να μιλήσουν στους παίκτες ενώ παρόντες ήταν οι Μαϊστόροβιτς, Δημητριάδης και Μοράις όχι όμως και ο... Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Για να καταλήξουν: "Ως εδώ ήταν μάγκες. Κάντε νίκες και σοβαρευτείτε! Διαφορετικά όποιος δεν θέλει να πάει στον πρόεδρο και να του ζητήσει να φύγει. Να ξέρετε πάντως πως την επόμενη φορά που θα μας δείτε δεν θα είναι για καλό...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νοκ άουτ βγήκε ξανά ο Τσιγκρίνσκι, ανέτοιμος ο Βάργκας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK