Επιστρέφει στην Αγγλία ο Ζουκουλίνι

Η Μάντσεστερ Σίτι ειδοποίησε την ΑΕΚ ότι περιμένει στην Αγγλία τον Μπρούνο Ζουκουλίνι προκειμένου να αναλάβει εκείνη την αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή.

Επιστρέφει στην Αγγλία ο Ζουκουλίνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον τραυματισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι στην πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, οι άνθρωποι του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ έστειλαν τη γνωμάτευση για τον Αργεντίνο και περίμεναν από τη Σίτι προκειμένου ο αγγλικός σύλλογος να αποφασίσει για το πώς θα πορευτεί η αποθεραπεία του παίκτη. Η πρόταση της πλευράς της ΑΕΚ ήταν να αντιμετωπιστεί χειρουργικά στην Αθήνα το κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο στο αριστερό πόδι του Αργεντίνου.

Τελικά η Μάντσεστερ Σίτι ειδοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας την «Ένωση» ότι περιμένει τον ποδοσφαιριστή στην Αγγλία προκειμένου να αναλάβει εκείνη την αποκατάσταση του τραυματισμού του. Αυτό που απομένει πλέον είναι να γίνουν τα τυπικά για να ξεκαθαρίσει πότε ακριβώς θα ταξιδέψει ο Αργεντίνος στο Μάντσεστερ για να αναλάβουν οι γιατροί της Σίτι την περίπτωσή του.

Φυσικά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά φέτος με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Ζουκουλίνι είναι από χλωμό έως απίθανο, αφού στην καλύτερη περίπτωση η χρονική διάρκεια της απουσίας του από την ενεργό δράση είναι δύο μήνες μετά από την εγχείρηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK