Επιστροφή Καϊμακάμη στο νομικό επιτελείο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προχώρησε στην ενίσχυση του νομικού επιτελείου της, με την προσθήκη του Πέτρου Καϊμακάμη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά τη θητεία του τη δεκαετία του '90.

Επιστροφή Καϊμακάμη στο νομικό επιτελείο της ΑΕΚ

Ο Πέτρος Καϊμακάμης ήταν τα τελευταία χρόνια νομικός εκπρόσωπος της Νίκης Βόλου και του Πανιωνίου και την πρόσληψή του η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κλείσει το κενό που είχε παρατηρηθεί στο επιτελείο της σε νομικό επίπεδο, έχοντας υποστεί το τελευταίο διάστημα σημαντικές ήττες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Πέτρος Καϊμακάμης να αναλάβει και την εκπροσώπηση της Ένωσης στη Super League, δεδομένης της πείρας του.

Οι επίσημες ανακοινώσεις της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ