Επιστροφή με το μυαλό στη... Βενεζουέλα

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις ωστόσο μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα αναγκαστεί να ζήσει με το… άγχος για το κατά πόσο είναι εφικτό να γυρίσουν οι Μπαρόχα-Βάργκας εγκαίρως.

Επιστροφή με το μυαλό στη... Βενεζουέλα
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που παραχώρησε στους παίκτες του ο Τραϊανός Δέλλας. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Πλατέλλας τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε θεραπεία αφού στον αγώνα της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ατρόμητο υπέστη κάκωση στην οσφυϊκή μοίρα. Η κατάσταση του Πλατέλλα δεν είναι σοβαρή και σήμερα θα διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να μπει αμέσως σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Πέραν από τον Πλατέλλα, Ράφικ Τζιμπούρ και Αμπλαγιέ Φαγιέ ακολούθησαν ατομικό.

Από τις προπονήσεις στα Σπάτα θα λείπουν οι διεθνείς οι οποίοι στελεχώνουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα. Αραβίδης, Μάνταλος και Τζανετόπουλος με την Εθνική Ελλάδας και Μπαρόχα, Βάργκας με την Εθνική Βενεζουέλας.

Αγωνία για τους Βενεζουελάνους

Με τον κίνδυνο να αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη με τους Μπαρόχα και Βάργκας να κάνουν μόνο μία προπόνηση θα αναγκαστεί να… ζήσει μέχρι το ντέρμπι του φαληρικού γηπέδου η ΑΕΚ λόγω του μεγάλου ταξιδιού των δύο παικτών στην πατρίδα τους για τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική τους ομάδα.

Τι συμβαίνει

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία για την κατάσταση στην οποία θα γυρίσουν και -κυρίως- για το… αν προλάβουν να προπονηθούν πριν το ματς οι Ρόναλντ Βάργκας και Άλεν Μπαρόχα.

Οι δύο Βενεζουελάνοι διεθνείς της «Ένωσης» έχουν ταξιδέψει για την πατρίδα τους για υποχρεώσεις με την Εθνική τους ομάδα η οποία παίζει απέναντι σε Παραγουάη και Βραζιλία. Βάργκας και Μπαρόχα θα είναι ελεύθεροι από την Εθνική ομάδα της χώρας τους στις 14 του μήνα το πρωί (Τετάρτη). Αν όλα πάνε καλά και χωρίς καθυστέρηση τότε οι δύο παίκτες της ΑΕΚ θα βρίσκονται στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης πριν το Καραϊσκάκη, κάτι που σημαίνει ότι θα προλάβουν να προπονηθούν δύο φορές πριν το ντέρμπι.

Την προηγούμενη φορά που οι δύο Βενεζουελάνοι ταξίδεψαν για αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής τους, υπήρξε απρόοπτο λόγω της καθυστέρησης μιας ανταπόκρισης πτήσης, ωστόσο τότε ο αγώνας της ΑΕΚ (απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα στο Ολυμπιακό Στάδιο) ήταν προγραμματισμένος να γίνει Κυριακή. Τώρα που ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη είναι προγραμματισμένος να γίνει Σάββατο ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνουν οι δύο παίκτες της «Ένωσης» μόλις μία προπόνηση πριν το ματς. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να εξασφαλιστεί η επιστροφή των παικτών το συντομότερο δυνατό, θέλουν να τεθούν οι Μπαρόχα και Βάργκας στη διάθεση του προπονητή από την Πέμπτη και το μόνο που μένει να φανεί είναι αν αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Επιστροφή με το μυαλό στη... Βενεζουέλα
INTIME SPORTS

Φιλικό με τον Ατρόμητο το Σάββατο

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που παραμένουν στα Σπάτα αυτό το διάστημα θα έχουν την ευκαιρία για αγωνιστική δράση στο νεκρό -ποδοσφαιρικά, σε συλλογικό επίπεδο- Σαββατοκύριακο λόγω του κεκλεισμένων των θυρών φιλικό που θα γίνει με τον Ατρόμητο στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Η ομάδα των δυτικών προαστίων θα βρεθεί ξανά στο δρόμο της «Ένωσης», αυτή τη φορά για φιλικό παιχνίδι στο οποίο ο Δέλλας θα κρατήσει σε εγρήγορση την ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί στο Καραϊσκάκη. Η σέντρα του ματς θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και οι πόρτες θα είναι κλειστές για φιλάθλους και δημοσιογράφους.

Διαβάστε ακόμη:

Συνάντηση με Δούρου ζητά η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK