Επιστροφή Σαβέβσκι στην ΑΕΚ

Ο Τόνι Σαβέβσκι επέστρεψε κι επίσημα στην ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου στο τμήμα σκάουτινγκ των Ακαδημιών της "Ένωσης".

Ύστερα από τέσσερα χρόνια, ο Τόνι Σαβέβσκι επέστρεψε στην ΑΕΚ. Η παλαιά δόξα της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τους διοικούντες την "Ένωση" και θα αναλάβει τη θέση του Τεχνικού Συμβούλου στο τμήμα σκάουτινγκ των Ακαδημιών.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο Τόνι Σαβέβσκι συναντήθηκε σήμερα με τον τεχνικό διευθυντή των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ Μιχάλη Μητροτάσιο, και επιστρέφει στο δυναμικό της ομάδας μετά από περίπου τέσσερα χρόνια, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού συμβούλου στο τμήμα σκάουτινγκ των "κιτρινόμαυρων" Ακαδημιών.

Ο Σταύρος Λέτσας παραμένει στη θέση του υπεύθυνου – συντονιστή, όπως και το υπόλοιπο οργανόγραμμα του τμήματος σκάουτινγκ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αγγλική αναφορά για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Φλέτσερ
Αποστολή στη Χίο ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο μύλος του (αντι)προσφυγικού στη Χίο

Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, τραμπουκισμοί, απειλές και μισαλλόδοξος λόγος δηλητηριάζουν τη χιώτικη κοινωνία, βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος σε έναν πληθυσμό ταλαιπωρημένο από την κρατική απουσία και την διαχειριστική ανεπάρκεια του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος στο νησί. Ποιοι βρίσκονται από πίσω, ποιος ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και ποια η στάση του ορθόδοξου πολιτικού κόσμου. Διαβάστε το τρίτο μέρος της έρευνας του NEWS247 στη Χίο

 

Πρώτη Σελίδα