Έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Πογέτ

Ο μάνατζερ του Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται στην Αθήνα μέσα στην ημέρα προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ύστερα από τη βαριά ήττα στη Λιβαδειά και τα... παρατράγουδα στο ξενοδοχείο της ομάδας, είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Οι μουρμούρες κι οι αντιδράσεις για την κάκιστη αγωνιστική εικόνα της "Ένωσης" έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Ο Γκουστάβο Πογέτ καλείται να βρει άμεσα λύσεις, αφού η ΑΕΚ αγωνίζεται την Τετάρτη (20/04) με τον Ατρόμητο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου σε ένα ματς "μισή χρονιά". Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, μέσα στην ημέρα αναμένεται συνάντηση μεταξύ του εκπροσώπου του Ουρουγουανού τεχνικού και των διοικούντων τον "Δικέφαλο" για την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Βέβαια, μετά από όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής (17/04) η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών δεν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη, αφού, όπως τόνιζαν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στα Σπάτα ίσως να ήταν προτιμότερο να μην... έμπαινε καν στο αεροπλάνο ο Ισπανός ατζέντης.

Όπως και να έχει, μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK